‘Big Brother’: De genomineerden krijgen een tweede kans

De finale van Big Brother komt alsmaar dichterbij en dat betekent ook dat we morgen weer afscheid moeten nemen van één kandidaat. Toch kan het deze keer nog alle kanten opgaan, want de genomineerden Kristof en Nawel krijgen een kans om zichzelf te verdedigen en zo hun nominatie om te draaien.

Vanavond geven genomineerden Kristof en Nawel een pleidooi dat hen misschien toch in de wedstrijd kan houden. Het duo won namelijk een rewindtoken, waardoor ze nu de kans krijgen om zichzelf te verdedigen en zo vanonder een uiteindelijke nominatie uit te komen.

Kristof en Nawel

Vorige week moest de Limburgse Hanne de wedstrijd verlaten en ook deze week lijkt het erop dat een Belgische kandidaat het huis zal moeten achterlaten. De genomineerden zijn namelijk de 30-jarige Kristof uit Stabroek en voor de 6de (!) keer de 26-jarige Nawel uit Eeklo. Hoewel het er dus sterk op leek dat het deze week echt exit Nawel zou zijn, krijgen de twee nu dankzij een rewindtoken een tweede kans.

Door die token mogen Kristof en Nawel namelijk nog een laatste pleidooi geven, waarna de andere kandidaten hun mening kunnen herzien. Op dit moment bestaat het Big Brother-huis nog uit zeven kandidaten, maar morgen zullen dat er dus nog maar zes zijn. Of we ook wel degelijk afscheid zullen moeten nemen van een Belgische kandidaat, is dus nog niet helemaal zeker. Toch lijkt het ons sterk dat de Nederlandse kern (of Nouchine) nog van gedacht zal veranderen.

Finale

Na het vertrek van Kristof, Nawel, of iemand anders, zullen er nog maar zes inwoners in het Big Brother-huis zitten. Dat betekent dat de finale écht dichterbij komt en dat het vanaf nu hard tegen hard wordt. De kandidaten zijn er nog steeds van overtuigd dat de wedstrijd nog wel even doorgaat, maar wat ze niet weten is dat de finale al op 26 maart plaatsvindt. Op die dag zullen we de nieuwe winnaar van Big Brother kennen.

Bekijk de preview hier:

Big Brother is elke weekdag om 19.35 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.be. Daar kan je ook 24/7 volgen wat er gebeurt in het huis via de livestream.

Meer
Lees meer...