‘Big Brother’ zorgt voor spanningen: Kristof en Grace biechten geheime missie op

Het duurt nog een maand vooraleer we de finale van Big Brother te zien krijgen, maar toch loopt de spanning in het huis alsmaar hoger op. In de aflevering van vanavond is te zien hoe Kristof en Grace aan de groep vertellen dat ze tijdens de Viewers Week een geheime missie hadden. Dat lijken de andere bewoners op het eerste zicht geen probleem te vinden, tot het over geld gaat. Dat blijkt uit een preview.

De spanningen in het Big Brother-huis nemen toe. Kristof en Grace geven vanavond toe dat ze tijdens de week drie geheime missies hadden en daarmee geld konden verdienen. Het leek er even op dat de rest die missie best leuk vond, tot bleek dat Kristof voor immuniteit koos in plaats van geld voor de pot. Vooral Tobias is daar niet blij om.

Secret mission

Deze week was het in Big Brother tijd voor Viewers Week. Dat betekende dat de kijkers mee konden beslissen over heel wat zaken en dus ook over een geheime missie. Zij konden aanduiden welke bewoners de geheime missie zouden uitvoeren en kozen daarbij voor Grace en Kristof. Tijdens de week moesten zij drie opdrachten doen, waarmee ze geld konden verdienen voor de groepspot.

Zo zorgden ze er onder andere voor dat de hele groep samen de vogeltjesdans deed en dat alle doucheminuten voor zes uur ’s avonds al werden besteed. Een derde opdracht met een bus haarlak lukte niet. De uitgevoerde opdrachten zouden de groep normaal duizend euro opbrengen, maar Kristof besliste daar anders over. Hij kreeg de keuze om ofwel voor het geld te gaan ofwel zelf een immuniteitspin te krijgen. Hij koos voor dat laatste en dat zorgt bij de rest, en vooral bij Tobias, voor heel wat wantrouwen.

Bekijk de preview van Big Brother hier:

Big Brother is elke weekdag om 19.35 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.be. Daar kan je ook 24/7 volgen wat er gebeurt in het huis via de livestream

Meer
Lees meer...