‘Big Brother’: Grace, Tobias en Salar krijgen laatste kans om kijker te overtuigen

Volgende week is het de finaleweek van Big Brother en dat betekent dat we zaterdag nog afscheid moeten nemen van één kandidaat. Nouchine en Kristof zijn al zeker van een plekje, maar Grace, Tobias en Salar moeten er nog alles aan doen om in het huis te blijven. Dat moeten ze nu doen aan de hand van een laatste pleidooi, waarmee ze de kijkers moeten zien te overtuigen.

In de finaleweek van Big Brother is er slechts plaats voor vier deelnemers. Dat wil zeggen dat er zaterdag nog één kandidaat zal sneuvelen. Dat zal Grace, Tobias of Salar worden, aangezien Nouchine en Kristof al allebei sowieso doorgaan naar volgende week. Om die plaats te kunnen verzekeren moet het trio nu aan een pleidooi werken, waarmee ze de kijkers thuis kunnen overtuigen, want deze week zal er niet met nominaties gewerkt worden.

Grace, Tobias of Salar

Volgende week zaterdag, op 26 maart, weten we wie Big Brother 2022 wint. Vooraleer we zo ver zijn, moeten er nog twee personen afvallen. Eentje zal op zaterdag het huis al moeten verlaten, en een andere kandidaat zal volgende week nog net voor de finale afvallen. In tegenstelling tot vorige week wordt de afvaller van zaterdag niet gekozen aan de hand van nominaties, want zowel Grace, Tobias als Salar bevinden zich nu al in de gevarenzone.

Het trio zal aan de hand van een pleidooi aan de kijkers duidelijk moeten maken waarom zij een plek in de finaleweek verdienen. Daarnaast zitten ook Kristof en Nouchine nog met een geheime missie en mogen ook zij één persoon kiezen die met hen meegaat naar de finaleweek. Tijdens de livestream maakten Kristof en Nouchine net bekend dat ze Salar met zich zullen meenemen, waardoor het publiek dus tussen Grace en Tobias zal moeten kiezen.

Bekijk de preview voor vanavond hier:

Big Brother is elke weekdag om 19.35 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.be. Daar kan je ook 24/7 volgen wat er gebeurt in het huis via de livestream.

Meer
Lees meer...