‘Big Brother’: Kristof en Nouchine mogen meebeslissen over plekken in finaleweek

Binnen exact tien dagen is het tijd voor de grote finale van Big Brother. Dat betekent ook dat er nog één kandidaat is die de finaleweek niet zal halen. En dat zal alvast niet Kristof en Nouchine zijn, want zij krijgen een vrijstelling. Er is nu zelfs nog meer, want het duo krijgt van Big Brother de opdracht om iemand met hen mee te nemen. De andere twee zullen op het publiek moeten rekenen.

Het wordt alsmaar spannender in Big Brother. Volgende week zaterdag is het tijd voor de grote finale, dus moeten de overgebleven kandidaten er nu echt alles aan doen om in het spel te blijven. Deze week krijgen Kristof en Nouchine, die allebei al zeker zijn van een plek in de finaleweek, een geheime missie. En die missie is misschien wel de belangrijkste sinds het begin van dit seizoen. Zij krijgen namelijk de kans om over het lot van één andere kandidaat te beslissen.

Risico

Tijdens de briefing van Big Brother kregen Kristof en Nouchine te horen dat ze normaal gezien beiden zullen doorgaan naar volgende week. Kristof is door het winnen van een zeldzame token zelfs al zeker van een finaleplek. Doordat het duo niets meer te vrezen heeft, besloot Big Brother om hen toch nog een geheime missie te geven. Op die manier maakt hij het spel toch nog even spannend.

Kristof en Nouchine krijgen namelijk de opdracht en de kans om een van hun medebewoners rechtstreeks mee te nemen naar volgende week. Ze zullen die beslissing samen moeten maken, binnen de 24 uur. De vraag is dus nu of het duo het tactisch zal spelen, of persoonlijk. Dat vond ook Kristof die meteen zei dat ze “voor Tobias zouden moeten kiezen, omdat Grace en Salar iets populairder zijn bij het publiek dan de rest”. De andere gelukkige zal namelijk door het publiek thuis gekozen worden.

De opdracht is niet zonder gevaar, want als een van de twee zijn mond voorbij praat, dan kunnen zowel Nouchine als Kristof hun plek in de finaleweek verliezen. Ze zullen de komende 24 uur dus voorzichtig moeten zijn met overleggen. Wie het duo uiteindelijk zal kiezen, zien we later deze week.

Bekijk de preview van Big Brother hier:

Big Brother is elke weekdag om 19.35 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.be. Daar kan je ook 24/7 volgen wat er gebeurt in het huis via de livestream.

Meer
Lees meer...