‘Big Brother’: Salar moet in nieuwe missie doen alsof hij de vriend van Nouchine is

In de aflevering van Big Brother van vanavond krijgt Salar een bijzondere missie. Hij zal namelijk moeten telefoneren met zijn bestie Nouchine waarbij zij moet geloven dat ze belt met haar vriend Dago. Gelukkig zit die ook in het complot waardoor de opdracht toch iets makkelijker wordt.

Salar kan in Big Brother vanavond 2.500 euro verdienen door z’n beste vriendin Nouchine in de maling te nemen. Hij zal dat doen door naar haar te telefoneren en zich voor te doen als Dago, de vriend van Nouchine.

Opdracht Salar

In de teaser voor de aflevering van vanavond is te zien hoe Nouchine in de Game Room zit en wacht tot ze kan bellen met haar vriend Dago. Op hetzelfde moment wordt Salar naar de dagboekkamer geroepen. Daar krijgt hij een secret mission waarmee hij 2.500 euro kan verdienen voor de groepspot.

Nouchine zal namelijk niet opgebeld worden door Dago, maar wel door Salar. Als Nouchine niet doorheeft dat ze niet echt met haar vriend aan het bellen is, is de missie geslaagd en komt er dus 2.500 euro in de groepspot. Aanvankelijk gelooft Salar (net zoals wij) niet dat die opdracht kan lukken, maar gelukkig krijgt hij een beetje hulp. Dago heeft namelijk allemaal antwoorden ingesproken. Die zinnen werden opgeslagen in een keyboard dat Salar moet besturen. Hij zal dus moeten proberen om de juiste antwoorden te geven op de vragen van Nouchine in de hoop dat zij gelooft dat ze echt met haar vriend aan het telefoneren is. Of het Salar zal lukken, komen we vanavond te weten.

Bekijk hier de teaser voor de aflevering van vanavond:

Big Brother is elke weekdag om 19.35 te zien op Play4 en online via GoPlay.be. Daar kan je ook 24/7 volgen wat er gebeurt in het huis via de livestream.

Meer
Lees meer...