‘Big Brother’: Finalisten krijgen vandaag onverwachts bezoek van Kitty

Deze zaterdag, op 26 maart, weten we wie Big Brother wint. Dat betekent ook dat er op dit moment nog maar vier kandidaten in het immense Big Brother-huis verblijven. Grace, Kristof, Nouchine of Salar zal op het einde van deze week aan het langste eind trekken, maar tot die tijd blijft het superspannend. Toch is er vandaag alvast tijd voor wat ontspanning, want het viertal krijgt onverwachts bezoek.

Nadat de Big Brother-kandidaten maandenlang gescheiden werden van familie, vrienden en de buitenwereld, mag iedereen op het einde van deze week weer naar huis. Voor drie kandidaten zal dat een aftocht zijn en voor één persoon zal dat een triomftocht worden. Op zaterdag weten we wie Big Brother 2022 zal winnen. Maar eerst is het natuurlijk nog tijd voor de finaleweek, waar er nog een aantal verrassingen te wachten staan.

Kitty

Vanavond krijgen de overgebleven vier kandidaten – Grace, Salar, Kristof en Nouchine – namelijk bezoek van een ex-kandidaat van dit jaar. De 58-jarige Kitty komt hen vandaag namelijk een hart onder de riem steken, en dat zorgt bij de bewoners voor heel wat vreugde en enthousiasme. “Ze is een beetje mijn Nederlandse moeder”, klinkt het bij Nouchine. Ook de rest ontvangt Kitty met open armen.

Kitty begon, net als alle anderen, begin dit jaar vol vertrouwen en zin aan het Big Brother-avontuur. Met haar Amsterdamse tongval en haar kenmerkende trainingspak kon ze al snel op heel wat sympathie van de andere bewoners rekenen. Tot haar gesnurk voor ophef begon te zorgen natuurlijk. Tijdens haar deelname verloor ze ook haar vader, waarna ze toch besloot om in het huis te blijven. Maar toch mocht het niet baten, want Kitty was een van de eersten die het huis moest verlaten.

Enthousiast

Maar toch mag ze vandaag nog even terugkeren naar het huis, om de vier finalisten een hart onder de riem te steken. Al bij haar aankomst wordt de 58-jarige aangevallen door vier enthousiastelingen, die maar al te blij zijn om haar terug te zien.

Bij haar binnenkomst laat Kitty ook aan Nouchine en Salar weten dat ze met hun moeders heeft gebabbeld, wat bij beiden heel wat emoties losmaakte. “Het voelt goed om iemand te zien die contact heeft gehad met je naasten”, vertelde Nouchine. Kitty zal in het huis overnachten, maar of ze ook nog een functie zal hebben bij de volgende opdrachten, dat moet nog blijken.

Bekijk de preview hier:

Big Brother is elke weekdag om 19.35 te zien op Play4 en online via GoPlay.be. Daar kan je ook 24/7 volgen wat er gebeurt in het huis via de livestream.

Meer
Lees meer...