‘Big Brother’: Kandidaten nomineren meteen opnieuw … en zien nog iemand vertrekken

Verwarring alom in Big Brother afgelopen weekend, want het is Confussion Week. En die week doet meteen zijn naam alle eer aan. Want kort na het vertrek van Ilse moesten de bewoners meteen opnieuw nomineren … en een dag later zagen ze Jason al vertrekken. Maar is hij wel echt weg?

Het derde seizoen van de Vlaams-Nederlandse versie van Big Brother is al drie weken bezig en dus moesten al drie mensen het huis verlaten. Judy was de eerste afvaller. Zij was toen genomineerd samen met Jason en Rob, maar kreeg de minste steun van het publiek. Iets meer dan een week geleden waren dan weer Danny, Charlotte en Chelsea genomineerd en moest Chelsea naar huis.

En vorige week waren Danny, Rob en Ilse de genomineerden. Ilse kreeg daarbij de minste stemmen en moest afgelopen weekend dus Big Brother verlaten. “Mijn hoogsensitiviteit heeft het me moeilijk gemaakt”, zei ze over haar verblijf. “Het was veel te kort.”

Confusion Week

De resterende bewoners kregen niet veel tijd om het vertrek van Ilse te verwerken. Zij werden meteen na dat vertrek naar de game area geroepen waar alles klaarstond voor een goed feestje. Na even gedanst en gedronken te hebben, viel de muziek echter ineens uit en kwam Big Brother met een verrassende mededeling. Er moest namelijk meteen opnieuw genomineerd worden. Bovendien kregen de bewoners te horen dat deze week Confusion Week zal zijn.

Een dag later blijkt er in het huis heel wat veranderd te zijn. Bovendien moet Big Brother nog afroepen wie genomineerd is. Maar daarbij volgt al direct een nieuwe verrassing. Want Jason, die de meeste stemmen kreeg, moet meteen het huis verlaten. Iedereen lijkt echter te twijfelen of de jonge Nederlander wel echt weg moet. En als er een dag later mysterieuze brieven van Jason gevonden worden, neemt die twijfel alleen nog maar toe.

Kijk hier naar het vertrek van Ilse in Big Brother:

Big Brother is elke weekdag rond 22 uur te bekijken op Play4 en GoPlay. Op GoPlay kan je ook 24/7 de livestream van het Big Brother-huis volgen.

Meer
Lees meer...