‘Big Brother’: Rob maakt zichzelf niet populair met ongepaste en racistische opmerkingen

De vijfde week in Big Brother is bezig en dus is er gisteren voor de vijfde keer genomineerd. Dat werd derde keer gedaan door Ali, die de Power of Nomination had. Daardoor zitten Jacqueline, Jason en Rob op de gevarenzone. Die laatste lijkt nu zelfs al zo goed als zeker zijn koffers te mogen pakken, na een racistische opmerking.

Na JudyChelsea en Ilse moest afgelopen weekend Danny Big Brother verlaten. En het spel gaat ondertussen genadeloos verder, want er is alweer genomineerd. Een van de genomineerden is Rob, die de medebewoners al langer lijkt te irriteren met zijn “eerlijkheid”. Maar deze keer gaat de oudste deelnemer van dit seizoen nog een stapje verder. En dat wordt op sociale media alvast niet warm onthaald.

Rob vs. Ali

Dat Rob niet een van de meest geliefde kandidaten van het huidige seizoen van Big Brother is, is al langer bekend. Op sociale media wordt hij de “brombeer” genoemd en ook zijn uitspraken zijn vaak het onderwerp van gesprekken online. Dat is ook deze keer het geval, al gaat hij nu volgens de meesten echt te ver.

In de aflevering van gisteren, 9 februari, was namelijk te horen hoe Rob zich uitsprak over Ali. “Alles spreekt hij verkeerd uit. Ik begrijp niet hoe hij dat gaat doen. Die studie. Hij leeft van een uitkering. Volgens mij vindt hij het wel goed allemaal”, klonk het. Ook daarvoor sprak Rob al over “hoe je nooit iets kan zeggen tegen mensen uit de Turkse cultuur zonder dat ze zich beledigd voelen”.

Kijkers van Big Brother hebben er genoeg van en uiten hun ongenoegen. Sommigen willen zelfs ook niet wachten op de uitslag van de stemming en verwachten van de productie dat ze Rob zelf het huis uitzetten na de aanhoudende racistische uitspraken.

Bekijk het fragment hier:

Bekijk hieronder enkele reacties van kijkers:

Meer
Lees meer...