‘Big Brother’: Salar voorspelt wie hem zal opvolgen als winnaar

Salar won eind maart 2022 het tweede seizoen van de Vlaams-Nederlandse versie van Big Brother. Ondertussen is op Play4 al enkele weken de zoektocht bezig naar zijn opvolger en daarbij heeft Salar alvast een grote favoriet.

Iets minder dan een jaar geleden verliet Salar Big Brother als winnaar en met een mooie cheque van 69.815 euro. Dit jaar is hij een van de trouwste kijkers van het programma. Op sociale media laat Salar dan ook regelmatig zijn licht schijnen op de huidige bewoners.

Charlotte

Dat laatste deed hij ook op het YouTube-kanaal No Biggie van voormalige deelneemsters Liese en Naomi. Daar merkte Salar op dat hij vindt dat Charlotte zich in Big Brother “zeer bewust is van de camera’s”.

Op die uitspraak kwam op Twitter echter heel wat commentaar. Daarop verduidelijkte Salar dat hij dat niet als iets negatiefs ziet en het dus ook niet zo bedoeld heeft. “Dat is misschien haar tactiek en dat is haar goed recht”, tweette hij.

Jason

Toch denkt Salar niet dat Charlotte het huidige seizoen van Big Brother zal winnen. In een volgende tweet laat hij namelijk weten wie volgens hem de overduidelijke topfavoriet is. “Maar goed, tijdverlies. TEAMJASON, die jonger gaat dit met twee vingers in de neus winnen”, klinkt het daar.

Jason is dit seizoen al drie kee genomineerd, maar kon telkens rekenen op genoeg steun van de kijkers. Daardoor gaan velen er – terecht – vanuit dat de jonge Nederlander zeer populair is. Ook de recent vertrokken Danny ziet Jason als favoriet om te winnen.

Bekijk hier het volledige gesprek met Salar:

Big Brother is elke weekdag rond 22 uur te bekijken op Play4 en GoPlay. Op GoPlay kan je ook 24/7 de livestream van het Big Brother-huis volgen.

Meer
Lees meer...