‘Big Brother’: Danny zegt wie hij ziet als winnaar van dit seizoen

Danny moest afgelopen weekend als vierde bewoner Big Brother verlaten. Maar dat wil niet zeggen dat de Nederlander geen mening meer heeft over wat er in het huis gebeurt. Danny heeft zelfs een duidelijk favoriet voor de overwinning dit seizoen.

Het derde Vlaams-Nederlandse seizoen van Big Brother is ondertussen al ongeveer een maand bezig. Dat wil ook zeggen dat al vier bewoners het huis hebben moeten verlaten. Afgelopen weekend was Danny het ‘slachtoffer’. Hij was namelijk genomineerd samen met Jason en Michelangelo en kreeg de minste stemmen van de kijkers.

Zijn vroegtijdige vertrek zorgde ervoor dat Danny ondertussen al opnieuw kon afspreken met Chelsea. Maar bij Big Brother: Confessions – via Love Reality – blikt hij ook nog eens terug op zijn periode in het huis.

Chayron of Jason?

Danny laat daarin weten dat hij persoonlijk hoopt dat Chayron wint. Toch denkt hij dat Jason de echte favoriet is voor de overwinning van dit seizoen van Big Brother. “Ik zie hem momenteel echt winnen. En ik snap het aan de ene kant wel, en aan de andere kant niet. Het komt heel erg over alsof het huis hem pest en dat we hem eruit willen hebben. Maar dat komt natuurlijk wel ergens vandaan. Dat doet hij zelf. Hij zet zichzelf op een bepaalde manier neer in het huis. Mensen irriteren zich eraan, mensen zijn daar eerlijk over en dan word je gewoon genomineerd. Maar je wordt absoluut niet gepest of op een bepaalde manier neergezet”, legt hij uit.

“Je zit natuurlijk 24/7 met elkaar daar. Wij zien en horen dus alles van elkaar. Puur op basis daarvan past Jason het minste in de groep. Hij is heel individueel. Maar hij krijgt nu zoveel gunfactor en ongelooflijk veel fans, ik zie hem dit zomaar winnen”, besluit Danny.

Meer
Lees meer...