‘Big Brother’: Afvaller geëmotioneerd na vertrek

Chayron heeft zaterdagavond Big Brother moeten verlaten. Hij was genomineerd samen met Ali en Lindsey, maar kreeg de minste stemmen van het publiek. Nu zijn vertrek reageerde Chayron heel emotioneel.

Na JudyChelseaIlse, Danny en Jacqueline was het zaterdagavond tijd voor de zesde afvaller in dit seizoen van Big Brother Vlaanderen & Nederland. De afgelopen week in het huis begon met Charlotte die een vrijstelling wist te bemachtigen waardoor zij zeker was van een verlengd verblijf. Daarna kreeg Bart de Power of Nomination. Hij koos daarbij voor Ali, Chayron en Lindsey.

Daarna kregen de bewoners nog even de kans om de plaats van één van de drie genomineerden in te nemen in ruil voor een vrijstelling volgende week. En hoewel Jolien daar even over twijfelde, ging uiteindelijk niemand in op dat aanbod.

Chayron

Zaterdagavond was het dan uiteindelijk aan Geraldine Kemper en Tatyana Beloy om bekend te maken wie naar huis moest. Dat bleek Chayron te zijn. Toen hij het huis had verlaten, kon de 33-jarige Nederlander aanvankelijk zijn tranen niet bedwingen. Hij vond daarna troost bij een hele grote delegatie van zijn vrienden en familie.

Chayron verlaat Big Brother met 10.000 euro doordat hij het ‘neuzen dezelfde kant op’-spel won. “Ik ben Jason heel dankbaar. Hij is een vriend voor het leven geworden. Ik ben er nog meer achter gekomen hoe belangrijk mijn familie voor me is. Tuurlijk had ik willen winnen, maar ik denk dat ik meer heb gewonnen door überhaupt in het huis te mogen. Er zijn veel mensen die deze kans willen”, klonk het.

Kijk hier naar de eerste reactie van Chayron na zijn vertrek uit Big Brother:

Big Brother is elke weekdag rond 22 uur te bekijken op Play4 en GoPlay. Op GoPlay kan je ook 24/7 de livestream van het Big Brother-huis volgen.

Meer
Lees meer...