‘Big Brother’: Deze bewoner overweegt om huis vrijwillig te verlaten

Het huidige seizoen van Big Brother is ondertussen al enige tijd bezig en dus speelt bij sommige bewoners heimwee steeds meer op. Daarnaast zijn er ook de vele ruzies in het huis die dat gevoel kunnen versterken. Voor Jolien is het zelfs zo erg dat ze overweegt om Big Brother te verlaten. Dat zei ze zelf tegen enkele medebewoners.

De nominaties verliepen deze week in Big Brother een beetje anders dan we gewoon zijn. Bart koos met de Power of Nomination dinsdag Ali, Chayron en Lindsey. Maar toen gaf Big Brother de overige bewoners een opvallende keuze.

Iedereen die niet genomineerd was, kreeg namelijk de kans om te ruilen met iemand die wel genomineerd was. Als dank voor die opoffering, kreeg je daarvoor meteen een vrijstelling voor de week erna … op voorwaarde dat je de volgende liveshow wist te overleven uiteraard. Het leek op zich een interessant voorstel voor populaire kandidaten, maar uiteindelijk durfde niemand er zich aan wagen.

Jolien

Maar nu heeft Jolien verteld dat ze getwijfeld heeft over het aanbod. “Ik heb dat even gedacht. Ik ben niet meer zo heel graag hier. Veel te veel gedoe, ik heb er geen zin in. Daarvoor ben ik niet gekomen. Ik heb het thuis veel te goed. Thuis heb ik die drama’s niet”, legde ze uit in het huis, volgens Love Reality.

Dat de 29-jarige Belgische die twijfels heeft, komt niet helemaal als een verrassing. We konden eerdere week tijdens de ruzie tussen Bart en Ali namelijk al zien dat ze het moeilijk had met de zoveelste hoogoplopende discussie in Big Brother.

“Ik heb echt even getwijfeld. Maar dan dacht ik ook: als ik dat nu doe, is dat een schoon einde van je spel? Eigenlijk moet je eruit gaan wanneer het jouw tijd is en er niet zelf een einde aan maken. Ik had het niet verwacht, die slechte sfeer. Iedereen is zo stout. Iedereen roddelt, ik inclusief, ik ben niet heilig, maar we zijn allemaal zo sneaky”, besloot ze.

Big Brother is elke weekdag rond 22 uur te bekijken op Play4 en GoPlay. Op GoPlay kan je ook 24/7 de livestream van het Big Brother-huis volgen.

Meer
Lees meer...