‘Big Brother’: Nieuwe nominaties bekend na spannende twist

De zesde nominaties in Big Brother zijn bekend, al waren die spannender dan we gewoon zijn. Een verrassende twist zorgde er namelijk voor dat alles nog kon omgedraaid worden, maar dat gebeurde uiteindelijk niet. Daardoor zijn Ali, Chayron en Lindsey alle drie voor het eerst genomineerd.

Na JudyChelseaIlse en Danny zagen we afgelopen weekend Jacqueline vertrekken. Zij was genomineerd samen met Jason en Rob maar kreeg minder stemmen van het publiek. Begin deze week wist Charlotte dan weer een vrijstelling te bemachtigen waardoor zij zeker was van een verlengd verblijf in het huis.

Ali, Chayron en Lindsey

Dinsdag raakte in Big Brother bekend dat Chayron, Michelangelo, Lindsay, Chiara, Bart en Jolien zouden spelen voor de Power of Nomination. Dat spel in de gameroom werd uiteindelijk gewonnen Bart, waardoor hij mocht kiezen wie er genomineerd was. Bart koos daarbij voor Ali, Chayron en Lindsey.

Maar dan was er in Big Brother ineens een spannende nieuwe regel. Iedereen die niet genomineerd was, kreeg namelijk de kans om te ruilen met iemand die wel genomineerd was. Als dank voor die opoffering, kreeg je daarvoor meteen een vrijstelling voor de week erna … op voorwaarde dat je de volgende liveshow wist te overleven uiteraard. Het leek op zich een interessant voorstel voor populaire kandidaten, maar uiteindelijk durfde niemand er zich aan wagen. Daardoor bleven Ali, Chayron en Lindsey genomineerd.

Voor alle drie is het de eerst keer dat ze genomineerd zijn. Vooral de nominatie van Ali komt niet als een verrassing. Eerder deze week had hij namelijk een zware aanvaring met Bart, waardoor kon verwacht worden dat hij gekozen zou worden.

Big Brother is elke weekdag rond 22 uur te bekijken op Play4 en GoPlay. Op GoPlay kan je ook 24/7 de livestream van het Big Brother-huis volgen.

Meer
Lees meer...