‘Big Brother’: Bart en Ali hebben zware ruzie in huis

Dat er dit jaar veel discussies zijn in Big Brother is een understatement. Recent was het opnieuw prijs tussen Ali en Bart. Een simpel misverstand zorgde daarbij voor een hevige ruzie, tot ergernis van de medebewoners.

Dit sfeer in het Big Brother-huis is de voorbije jaren al beter geweest dan dit seizoen. Week na week zijn er namelijk nieuwe discussies, die vaak snel ontsporen. Zo hadden Lindsey en Ilse al een zogenaamde ‘snurkvete‘. Rob werkt dan weer steeds vaker op de zenuwen van verschillende medebewoners met zijn ongepaste opmerkingen.

Ali en Bart

En ook Ali lijkt nogal snel geïrriteerd met alle gevolgen van dien. In een nieuw fragment dat Play4 zojuist deelde zien we een ruzie tussen hem en Bart. Die discussie begint met een gesprek tussen Ali en Jason waarbij die eerste zegt dat hij in de dagboekkamer foto’s heeft gezien van Jason. Bart merkt daarbij op dat dat niet in de dagboekkamer was. En dat is niet naar de zin van Ali, die zich stoort aan het feit dat hij niet mag uitpraten. Iets later blijkt de discussie nog niet voorbij want Ali blijft Bart confronteren met het feit dat hij onderbroken werd. Ook dan mag hij “niet uitspreken”, iets wat de ruzie verder op de spits drijft.

Daarna horen we enkele medebewoners aan het woord die hun mening geven over de discussie. De meesten, zoals Jolien en Rob, lijken zich daarbij steeds meer te ergeren aan Ali die snel zijn stem verheft tegen anderen.

Bekijk het fragment uit Big Brother hier:

Big Brother is elke weekdag rond 22 uur te bekijken op Play4 en GoPlay. Op GoPlay kan je ook 24/7 de livestream van het Big Brother-huis volgen.

Meer
Lees meer...