‘Big Brother’: Ilse rekent na vertrek uit huis af met enkele medebewoners

Afgelopen weekend moest Ilse als derde bewoner Big Brother verlaten. Bij haar vertrek uit het huis klonk de Belgische vooral ontgoocheld. Ondertussen is Ilse iets meer uitgesproken en haalt ze vooral uit naar Rob, Bart en Lindsey. Voor Jason heeft ze dan weer wel respect.

In het Big Brother-huis botste het al tussen Ilse en Lindsey door een ‘snurkvete‘. En ook nu heeft Ilse niet veel goeds te zeggen over haar voormalige medebewoonster. “Die onenigheid met Lindsey was wat overroepen. Het was die nacht dat Bart mij zelf persoonlijk vroeg om haar wakker te maken. En ik ben eigenlijk de pineut van heel dat verhaal geweest. Dat vind ik heel jammer. Ik vind het ook jammer dat Bart op dat moment dat de woordenwisseling plaatsvond niet ingreep en zei: ‘Lindsey, excuseer, maar ik heb gevraagd om je wakker te maken’. Hij is toen niet in de bres gesprongen voor mij. Daar ben wel even door gecrasht”, haalt Ilse volgens Love Reality meteen ook uit naar Bart.

Rob en Jason

In de Big Brother: Confessions gaf Ilse na haar avontuur in Big Brother ook haar mening over twee andere bewoners. Daar kreeg ze namelijk enkele fragmenten te zien van hoe Rob en Jason over haar denken.

Jason legt in dat fragment uit dat hij Ilse nomineerde omdat hij het gevoel had dat ze niet op haar plaats zat in Big Brother. “Dat zijn de correcte woorden en die had ik eigenlijk ook van Jason verwacht. Ik heb ook heel veel respect voor die jongen. Hij had heel veel respect naar mij toe en hij voelde wel aan dat ik het moeilijk had. Hij stelde zich heel erg open, want hij is ook met mij buiten gaan wandelen voor een heel fijn gesprek. Dat is eigenlijk de juiste verwoording die Jason nu weergeeft”, zegt Ilse daarop.

Rob daarentegen zegt in zijn fragment dat hij vindt dat Ilse gewoon naar huis moest gaan als ze zich niet thuis voelde in Big Brother. “Hij kent mij nog niet. Ik vind het eigenlijk ook een beetje grof om dan te zeggen: ‘Vertrek dan’, over iemand die er een week is. Je moet iemand ook wel de kans geven om zich een beetje vrij te voelen en goed te voelen in een groep. Elk mens is verschillend, gelukkig maar. Ik vind het een beetje overdreven. Het is eigenlijk wel grof om te zeggen: ‘Stap dan maar op’. Daar zie je het verschil. Jason is voor zijn leeftijd echt een heel pientere gast”, reageert Ilse.

Lindsey

Hoewel Ilse dus over meerdere voormalige medebewoners geen goede woorden meer over heeft, is er toch één iemand die volgens haar zo snel mogelijk mag vertrekken. “Lindsey. Komende zaterdag mag zij van mij vertrekken. Ik heb daar geen warm gevoel bij want ik vind haar zo sneaky. Zo rond Michelangelo hangen en rond Chayron. Ik vind haar een gevaarlijke speler, ik heb er geen vertrouwen in, absoluut niet”, besluit Ilse.

Ondertussen is bekend dat Lindsey niet bij de genomineerden van deze week zit. Zij zal dus nog niet meteen moeten vertrekken.

Meer
Lees meer...