‘Big Brother’: Duo wint vrijstelling en verlaten huis voor een geheime missie

Het is weer spannende week in Big Brother, want alles staat deze keer in het teken van Halloween. Daarbij zijn al enkele vrijstellingen uitgedeeld, maar staat er uiteraard nog veel meer op spel en Jimmy en Dilano lijken daarin een cruciale rol te zullen spelen.

De laatste weken is er steeds meer ruzie in het Big Brother-huis. Ondertussen is de groep dan ook al enige tijd in twee kampen verdeeld die steeds bitsiger worden tegen elkaar.

Jimmy en Dilano

Tussen al die drama en negativiteit is er gelukkig ook één zeer mooi verhaal: de bromance tussen Jimmy en Dilano. Vorige week zorgde dat er zelfs voor dat Jimmy zich bijna wou opofferen voor Dilano en zijn nominatie overnam. Gelukkig besliste de kijker om beiden in het programma te houden.

Geheime missie

Deze week vormen Dilano en Jimmy opnieuw een duo en wisten ze zo al een vrijstelling in de wacht te slepen. Daarna kregen beiden ook een geheime missie. Zo moesten ze ongemerkt zien te ontsnappen naar de geheime kamer. Daar slaagden ze ’s nachts relatief eenvoudig in.

In die geheime kamer wordt al snel duidelijk dat hun geheime missie er nog niet opzit. Voor hen staan namelijk heel wat rode knoppen met daarbij “afblijven”. De kans lijkt echter groot dat ze die knoppen later toch zullen mogen of zelfs moeten gebruiken, mogelijk om hun huisgenoten te laten schrikken.

Big Brother is van maandag tot en met vrijdag elke avond om 22.15 uur te zien op Play4 en GoPlay. Op GoPlay kan je 24/7 de livestream volgen. Elke zaterdag is er om 20 uur Big Brother: Live.

Meer
Lees meer...