Left Right
scrollTop top

Bill Gates over Trump: “Hij begluurde mijn dochter en sprak over zichzelf in de derde persoonsvorm”


Bill Gates over Trump: “Hij begluurde mijn dochter en sprak over zichzelf in de derde persoonsvorm”

Microsoft-oprichter Bill Gates heeft enkele opvallende onthullingen gedaan over de Amerikaanse president Donald Trump. Zo zou Trump zich ongepast gedragen hebben tegenover zijn dochter en zou Trump tegen Gates over zichzelf gesproken hebben in de derde persoon.

Microsoft-oprichter Bill Gates heeft op een meeting van de Bill & Melinda Gates Foundation vragen over de Amerikaanse president Donald Trump beantwoord. Zijn antwoorden werkten zowel op onze lachspieren als op onze wenkbrauwen. Dat blijkt uit beelden van de Amerikaanse televisiezender MSNBC.

Helikopterentree

Gates gaf mee dat zijn 22-jarige dochter Jennifer als eerste van de familie Trump ontmoette op een paardenshow. Trump zou “erg vriendelijk” geweest zijn.

Maar amper twintig minuten later arriveerde Trump opnieuw op diezelfde show met een helikopter. “Hij was dus weggereden om een grote entree te maken met een helikopter.”

HIV en HPV

Bill Gates zelf zag Trump voor het eerst in 2016 in New York: “Toen ik voor het eerst met hem sprak, was het eng hoeveel hij over het uiterlijk van mijn dochter wist. Melinda (de vrouw van Gates, red.) vond dat niet zo leuk.”

De tweede ontmoeting vond plaats in maart 2017 in het Witte Huis. Er vond een discussie rond vaccinaties plaats en Trump vroeg Gates naar het verschil tussen HIV en HPV. “Ik legde hem toen uit dat die twee amper met elkaar verward worden”, zei Gates.

Wie HPV of het Humaan Papilloma Virus oploopt, kan, naargelang het type, wratten of kankers krijgen. HIV valt dan weer het immuunsysteem aan en kan leiden tot aids.

Derde persoon over zichzelf

Gates was ook verbaasd dat Trump over zichzelf sprak in de derde persoonsvorm. “Trump hoort dat je het niet leuk vindt wat Trump aan het doen is”, was het eerste dat de president tijdens de tweede meeting zei tegen Gates. “Ik dacht: ‘Wow, maar jij bent Trump'”, lachte Gates.

“Gates zegt dat Gates weet dat je de dingen niet goed doet”, zou hij geantwoord hebben.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…