‘Billie vs Benjamin’: Tweede seizoen komt naar VTM

Het tweede seizoen van Billie vs Benjamin gaat deze week van start op VTM. Daarin zullen de linkse Billie en de rechtse Benjamin hun verschillen proberen te verzoenen bij de opvoeding van hun kind. De nieuwe afleveringen staan al enige tijd op Streamz, maar zijn nu dus ook te bekijken door lineaire televisiekijkers.

Billie vs. Benjamin ging meer dan twee jaar geleden van start op Streamz en wordt daar nog steeds dagelijks meermaals bekeken. Het programma won dan ook zowel nationaal als internationaal prijzen. De serie gaat over twee tegenpolen die ondanks hun verschillen toch interesse hebben in elkaar. Dat is niet naar de zin van beide vriendengroepen, maar toch lijken de twee een weg te vinden.

Kort na de release van het eerste seizoen kondigde Streamz aan dat er een tweede zou komen. Dat seizoen is sinds begin maart volledig te zien zijn op de streamingdienst en komt nu dus ook naar VTM. Daar zal je iedere woensdag een nieuwe aflevering kunnen bekijken.

Kind samen

Billie vs Benjamin gaat over Billie (Charlotte Timmers) en Benjamin (Ward Kerremans). Zij worden ondanks hun andere politieke overtuiging toch verliefd op elkaar. Billie is al lang vegetariër, terwijl Benjamin graag een goed stuk vlees eet. Billie ligt wakker van ongelijkheid in de wereld, Benjamin van het aantal profiteurs.

Toch besluit het onwaarschijnlijke koppel samen een kind te krijgen en dat zorgt voor nog meer problemen. Meter Marie (Joke Emmers) en peter Tommie (Jeroen Perceval) zijn namelijk ook tegenpolen. Ook zij keren in het nieuwe seizoen terug en zijn nog steeds elkaars tegenpolen. En alsof dat nog niet allemaal genoeg is, zijn er ook nog de bemoeizuchtige grootouders (Mieke De Groote en Frank Focketyn).

Bekijk hier de trailer van het tweede seizoen van Billie vs Benjamin:

Het tweede seizoen Billie vs Benjamin is vanaf woensdag 4 september wekelijks om 21.45 uur te bekijken op VTM en nu al volledig op Streamz.

Meer
Lees meer...