‘Billie vs Benjamin’: Tweede seizoen krijgt trailer

Het tweede seizoen van Billie vs Benjamin komt eraan. Daarin pikken we het verhaal twee jaar later op, terwijl er zich heel wat veranderingen hebben voorgedaan. Hoe dat allemaal verloopt, kan je zien vanaf 7 maart en nu al in preview in de zojuist gedeelde trailer.

Billie vs. Benjamin ging exact twee jaar geleden van start op Streamz en wordt daar nog steeds dagelijks meermaals bekeken. Het programma won dan ook zowel nationaal als internationaal prijzen. De serie gaat over twee tegenpolen die ondanks hun verschillen toch interesse hebben in elkaar. Dat is niet naar de zin van beide vriendengroepen, maar toch lijken de twee een weg te vinden.

Kort na de release van het eerste seizoen kondigde Streamz aan dat er een tweede zou komen. Dat seizoen zal vanaf 7 maart 2024 volledig te zien zijn op de streamingdienst.

Billie vs Benjamin

Billie vs Benjamin gaat over Billie (Charlotte Timmers) en Benjamin (Ward Kerremans). Zij worden ondanks hun andere politieke overtuiging toch verliefd op elkaar. Billie is al lang vegetariër, terwijl Benjamin graag een goed stuk vlees eet. Billie ligt wakker van ongelijkheid in de wereld, Benjamin van het aantal profiteurs.

Daarnaast zijn er ook nog meter Marie (Joke Emmers) en peter Tommie (Jeroen Perceval). Ook zij kregen in het nieuwe seizoen terug en zijn nog steeds elkaars tegenpolen. Ze beseffen echter dat ze die verschillen opzij moeten zetten voor de baby. In het nieuwe seizoen is er verder ook een grotere rol voor de bemoeizuchtige grootouders, gespeeld door Mieke De Groote en Frank Focketyn.

Bekijk hier de trailer van Billie vs Benjamin:

Billie vs Benjamin seizoen 2 verschijnt op 7 maart op Streamz.

Meer
Lees meer...