Biograaf onthult 7 dingen die je nog niet wist over Meghan Markle

Biograaf onthult 7 dingen die je nog niet wist over Meghan Markle

De beruchte, toekomstige royalty Meghan Markle wilde altijd al prinses zijn, en dan vooral prinses Diana. Van trouwen is ze niet vies en haar geboortedatum brengt geluk. De biograaf Andrew Morton onthult een paar sappige details van Markle’s leven in een voorpublicatie van zijn boek ‘Meghan Markle: a Hollywood Princess’. 

De Amerikaanse actrice Meghan Markle, vooral bekend van de serie Suits, trouwt met haar prins Harry op 19 mei. Lucky her! Ze was al sinds jonge leeftijd gefascineerd door de koninklijke familie. Dat onthult Andrew Morton in een voorpublicatie van zijn boek over de toekomstige bruid: ‘Meghan Markle: a Hollywood Princess’, dat de Britse krant The Times mocht publiceren.

De beroemde affaire

Andrew Morton schreef ook al een biografie over prinses Diana. Zijn naam klinkt dus niet onbekend in de oren, omdat door zijn boek heel de wereld te weten kwam dat prins Charles een affaire had met Camilla Parker-Bowles, zijn huidige echtgenote. Maar nu verdiept hij zich in het leven van de toekomstige bruid van prins Harry. Benieuwd wat voor sappige details hij deze keer te vertellen heeft? Check ze hier!

1. Moederskindje

Meghan werd geboren op 4 augustus 1981 als dochter van Thomas Markle, lichttechnicus in Hollywood, en zijn twaalf jaar jongere echtgenote Doria Ragland, make-upartieste. Haar ouders gingen uit elkaar toen ze slechts twee jaar oud was. Ze groeide vooral op bij haar moeder.


Giphy

2. Karma is a bitch

De geboortedatum van Meghan brengt blijkbaar echt geluk. Haar vader heeft er in 1990 eens 750.000 dollar mee gewonnen in de loterij. Bingo! De cijfers van haar verjaardag waren de winnende combinatie. De mooie som geld wilde hij niet delen met zijn ex-vrouw, dus hield hij het geheim. Hij vertrouwde een vriend toe het geld op te halen, maar die liep er gewoon mee weg. En dat is waarom karma een bitch is…

Giphy

3. Diana-fan

Meghan was een grote fan van prinses Diana. Haar hart brak dan ook als Diana stierf in een auto-ongeluk. Ze zou nog maanden na het ongeluk naar de huwelijksfilm van prins Charles en prinses Diane hebben gekeken. Diana was haar absolute rolmodel.

Giphy

4. Gouden hart

Net zoals Diana heeft ze een groot, gouden hart. Ze werkte in het jaar dat Diana stierf als vrijwilliger bij Hippie Kitchen, waar dakloze en drugsverslaafde jongeren uit Los Angeles konden verblijven.

Giphy

5. Party animal

Meghan bleef graag op tot in de vroege uurtjes tijdens haar studententijd. Dat is volgens haar studiegenoten ook de reden waarom haar relatie met haar eerste vriendje stuk liep. Hij was een basketbalspeler van bijna twee meter en zij wilde feesten, feesten, feesten. Geen goede combinatie dus…

Giphy

6. Special guest: Donald Trump

In het spelprogramma Deal or No Deal was de toekomstige bruid te zien in een strakke jurk en hoge hakken terwijl ze koffertjes met geld droeg. Eén deelnemer was toch wel heel speciaal: Donald Trump. Hij deed mee om zijn eigen programma ‘The Apprentice’ te promoten. De president deelde zijn kaartje uit en nodigde meisjes uit om met hem te golfen, maar daar paste Meghan vriendelijk voor.

Giphy

7. You’ve got mail

De actrice is al eens een bruid geweest in 2011. Ze trouwde toen met producer Trevor Engelson om in Hollywood te geraken, beweren sommigen. Toen hun huwelijk twee jaar daarna eindigde, verhuisde ze naar Toronto…met beide ringen. Het was zeker niet de moeite om terug te vliegen, dus stuurde ze haar verlovings- en trouwring dan maar per post. Lekker praktisch!

Giphy

Zoals iedereen heeft ook zij haar goede en slechte kanten, maar wij vinden haar toch super schattig met prins Harry!

Giphy

Gesponsorde artikelen