‘Black Mirror’: Netflix deelt teaser met volledige cast voor seizoen 7

Netflix heeft een opvallende teaser gelost voor het zevende seizoen van Black Mirror. Daarin krijgen we de namen van de acteurs die te zien zullen zijn in de afleveringen van het nieuwe seizoen. Ook zitten er al enkele quotes verstopt tussen de namen, die mogelijk kunnen verwijzen naar titels van afleveringen.

Volgend jaar verschijnt het zevende seizoen van Black Mirror op Netflix. Netflix heeft nu een teaser gelost die hoewel hij maar vijftien seconden duurt toch boordevol informatie zit.

Nieuwe namen

In de teaser zijn tientallen namen te vinden. In een apart artikel op Tudum deelde Netflix dat enkele van die namen de acteurs zijn die we te zien zullen krijgen in een hoofdrol in een van de nieuwe afleveringen. Het gaat daarbij om Awkwafina (The Farewell), Milanka Brooks (Mum And I Don’t Talk Anymore), Peter Capaldi (Criminal Record), Emma Corrin (The Crown), Patsy Ferran (Firebrand), Paul Giamatti (The Holdovers), Lewis Gribben (Blade Runner 2099), Osy Ikhile (Citadel), Rashida Jones (Sunny), Siena Kelly (Domino Day), Billy Magnussen (Road House), Rosy McEwen (Blue Jean), Cristin Milioti (The Penguin), Chris O’Dowd (Bridesmaids), Issa Rae (Barbie), Paul G. Raymond (Horrible Histories), Tracee Ellis Ross (Black-ish), Jimmi Simpson (Westworld) en Harriet Walter (Succession).

Het nieuwe seizoen zal bestaan uit zes afleveringen. Charlie Brooker vertelde daarover al dat ‘USS Callister’ uit het tweede seizoen een sequel zal krijgen. “‘USS Callister’ zal terugkeren … Robert Daly is dood, maar voor de crew van USS Callister zijn de problemen nog maar net begonnen.” Vermoedelijk zullen Cristin Milioti en Jimmi Simpson dus hun rol uit ‘USS Callister’ dus opnieuw opnemen in de sequel van de aflevering.

Naast de negentien namen van acteurs die in hoofdrollen te zien zullen zijn, zitten er ook namen verscholen van acteurs die bijrollen krijgen in het zevende seizoen van Black Mirror en ook producers en regisseurs zijn tussen de namen te vinden.

Quotes

Tussen de namen van acteurs zijn ook enkele zinnetjes terug te vinden. Het lijkt erop dat dit quotes zullen zijn uit de nieuwe afleveringen. Zo lezen we onder andere: “Too soon?“, “Lonely old place isn’t it?“, “A rose for a rose“, “Oh dear – is the entire internet wrong?“, “Shields 58 percent“, “Who drank my almond milk?“, “My lawyers will fuck you into a barb wire coffin“, “Hardly in the spirit of the game“, “I’ll be yours forever more“, “I love her. She’s such a bitch“, “I don’t care if you understand“, “Can we maybe skip the intro“, “Good boy till now” en “Shall we go in?“.

Op het einde van de teaser verschijnt nog eens de bevestiging dat het zevende seizoen van Black Mirror zal verschijnen in 2025.

Bekijk hier de nieuwe teaser voor Black Mirror seizoen 7:

Het zevende seizoen van Black Mirror verschijnt volgend jaar op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Voor meer streamingnieuws kan je je inschrijven op onze wekelijkse streamingnieuwsbrief.

Meer
Lees meer...