‘Blind Gekocht’ stelt eerste koppel van het nieuwe seizoen uitgebreid voor

Enkele weken geleden kwamen we al te weten wie de zeven deelnemende koppels en gezinnen voor het zesde seizoen van Blind Gekocht zijn. Met een video stelt Play4 het eerste koppel nu uitgebreid aan ons voor. Het gaat om het jonge koppel Pieter en Mevin dat een rustig huis zoekt in Hasselt.

Morgen gaat het zesde seizoen van Blind Gekocht van start op Play4. Daarin zullen we opnieuw kunnen zien hoe zeven alleenstaanden, koppels en gezinnen al hun spaargeld afgeven aan Jani en zijn team van makelaars en interieurarchitecten. Zij zullen dan proberen om een woning te vinden en te renoveren naar de wensen van de koper. Al loopt dat niet altijd zonder slag of stoot.

Pieter en Mevin

Het eerste koppel bestaat uit de 29-jarige Pieter, de 30-jarige Mevin en hun dochtertje Odette. Ze kochten vijf jaar geleden al een huis in Hasselt, vlak achter de campus waar ze allebei studeerden voor kleuteronderwijzer. Maar met de jonge Odette is wonen in de studentenbuurt geen ideale situatie meer. “’s Nachts doen ze hier soms belleketrek of geven ze over op de stoep. Bij de buren hebben ze ook al in de brievenbus geplast.”

Toen ze zelf nog maar net van de schoolbanken kwamen, konden ze dat allemaal nog door de vingers zien, maar ondertussen zijn ze zelf wat ouder en zijn ze op zoek naar een nieuw plekje in een rustigere buurt. Daarnaast zijn ze ook op zoek naar iets meer ruimte. Omdat Pieter en Mevin allebei werken als kleuteronderwijzer staat hun hele huis vol themadozen. Daarop hopen ze een nieuwe woning te vinden met voldoende opbergruimte voor deze dozen.

Makelaar Kinga Kantorska zal terugkeren in het nieuwe seizoen van Blind Gekocht, maar vaste interieurarchitecten Bart Appeltans en Kelly Claeskens lieten al weten dat ze niet zouden terugkeren. Er zullen in het zesde seizoen dus vervangen worden, maar voorlopig is het nog niet geweten wie de nieuwe interieurarchitecten worden.

Bekijk hier het voorstellingsfilmpje van Pieter en Mevin:

Blind Gekocht is vanaf woensdag 17 april te zien op Play4 en online via GoPlay.

Meer
Lees meer...