‘Blind Gekocht’: Na Bart zal ook Kelly niet terugkeren voor volgend seizoen

Het volgende seizoen van Blind Gekocht zal er helemaal anders uitzien. We kwamen eerder al te weten dat interieurarchitect Bart Appeltans niet te zien zal zijn in het volgende seizoen. En nu heeft ook zijn collega Kelly Claessens laten weten dat ze er niet bij zal zijn. De interieurarchitecte maakte het nieuws zelf bekend.

In het vorige seizoen van Blind Gekocht moesten we het al zonder een van de vaste gezichten van het programma doen. Makelaar Béa Vandendael werd namelijk vervangen door Kinga Kantorska. Maar nu zullen ook de twee vaste interieurarchitecten niet terugkeren voor het volgende seizoen.

Bart en Kelly

Naast presentator Jani Kazaltzis waren Bart Appeltans en Kelly Claessens jarenlang de vaste waardes in Blind Gekocht. De twee interieurarchitecten hadden elk een uitgesproken stijl, maar wisten zich ook aan te passen aan de eisen van de deelnemers en keer op keer een prachtige woning te creëren. We wisten al dat Bart niet zou terugkeren in het volgende seizoen. Hij maakte de overstap van Play4 naar VTM en zal daar te zien zijn in Huis Gemaakt. Op dit moment is hij op VTM al te zien in De Verraders.

Nu volgt het nieuws dat ook Kelly niet zal terugkeren in het volgende seizoen van Blind Gekocht. “Ik heb drie jaar lang een fantastische tijd gehad met Blind Gekocht“, klinkt het bij een post op Instagram. “Ik heb geweldige mensen leren kennen en ik heb zoveel mogen betekenen voor gezinnen die mij echt nodig hadden. Na drie jaar is het voor mij nu tijd voor vernieuwing. Als Queen of Colour, zoals Jani het zo mooi zegt, ben ik klaar om nieuwe en opwindende projecten in de interieurwereld te lanceren. Er staan veel nieuwe uitdagende projecten op mijn agenda als interieurexperte en helaas is het momenteel niet haalbaar om die allemaal te combineren met de drukke planning van Blind Gekocht.”

Kelly laat wel de deur op een kier voor een mogelijke terugkeer. “Zeg nooit nooit. Ik heb met heel veel plezier aan Blind Gekocht meegewerkt, dus ik sluit niets uit. Mijn focus ligt nu op mijn eigen projecten: het runnen van mijn interieurwinkel LA FABRIKA, mijn ontwerpstudio, een online interieurcursus, een eigen verflijn, een eerste boek en nog zoveel meer. Ik ben ervan overtuigd dat Blind Gekocht in de best mogelijke handen is bij Jani, Kinga en de nieuwe experten. Samen met het topteam achter de schermen gaan ze er ongetwijfeld weer een topseizoen van maken.”

Jani

Jani reageerde al op het nieuws en laat daarbij weten dat hij Kelly zeker zal missen. “Uiteraard was het even slikken toen ik hoorde van deze beslissing, want ik werk heel graag samen met Kelly. We hebben echt veel plezier beleefd op de set samen. Ook het feit dat ze zo betrokken was bij zowel de kandidaten als de rest van het Blind Gekocht-team maakte onze samenwerking extra fijn. De manier waarop ze Kinga bijvoorbeeld meteen op sleeptouw nam bij haar debuut, dat was echt mooi om zien. Dus ja, ik ga onze Queen of Colour heel erg missen op de set van Blind Gekocht. Maar ik wens haar enorm veel succes toe met al haar projecten.”

Wij zullen Kelly alvast niet lang moeten missen, want zij is een van de deelnemers in het nieuwe seizoen van De Slimste Mens ter Wereld dat volgende week van start gaat.

Meer
Lees meer...