‘Blind Gekocht’ keert binnenkort terug voor vijfde seizoen; bekijk nu de trailer

Goed nieuws voor de fans van Blind Gekocht. Het programma keert heel binnenkort namelijk terug voor een vijfde seizoen en daarvan is nu al een trailer gelost. Die eerste beelden tonen alvast dat heel wat kopers opnieuw een grote ontgoocheling staat te wachten.

Na het grote succes van de eerste vier seizoenen van Blind Gekocht, lanceerde Play4 eind april 2022 al een oproep voor nieuwe kandidaten. Ondanks enkele dramatische momenten de afgelopen jaren kwam daar opnieuw heel wat reactie op. Daardoor krijgen we binnenkort dus een nieuw seizoen te zien op Play4.

Kinga Kantorska

Het concept in dat nieuwe seizoen is grotendeels hetzelfde gebleven. Zo keert Jani Kazaltzis uiteraard terug als presentator. Ook interieurarchitecten Bart Appeltans en Kelly Claessens zijn opnieuw van de partij. Zij moeten het deze keer wel doen zonder het vertrouwde gezicht van makelaar Béa. Na vier seizoenen was Blind Gekocht voor haar niet langer te combineren met haar werk, waardoor ze (tijdelijk) een stapje opzij zet. Haar vervangster is de 44-jarige immomakelaar Kinga Kantorska uit Diest.

Dat Kinga heel wat moeilijke uitdagingen staat te wachten, blijkt uit de eerste trailer van Blind Gekocht. Daarin horen we namelijk enkele ontgoochelde reacties van deelnemers van het programma. “Dit maakt ons niet gelukkig”, “Zo spelen met de gevoelens van de mensen”, “Dat kan toch niet” en “Dat hadden we nooit mogen doen” zijn maar enkele van de veelzeggende quotes. Benieuwd of Bart en Kelly die eerste meningen toch nog kunnen doen veranderen.

Bekijk hier de trailer van Blind Gekocht:

Blind Gekocht is binnenkort te zien op Play4.

Meer
Lees meer...