‘Blind Gekocht’: Maak kennis met de nieuwe makelaar Kinga

Het vijfde seizoen van Blind Gekocht gaat binnenkort van start met een grote verandering. Makelaar Béa is namelijk niet meer van de partij. Zij wordt vervangen door Kinga Kantorska, die eerder al te zien was in Huizenjagers.

Na het grote succes van de eerste vier seizoenen van Blind Gekocht, lanceerde Play4 eind april 2022 al een oproep voor nieuwe kandidaten. Ondanks enkele dramatische momenten de afgelopen jaren kwam daar opnieuw heel wat reactie op. Daardoor krijgen we binnenkort dus een nieuw seizoen te zien op Play4.

Het concept in dat nieuwe seizoen is grotendeels hetzelfde gebleven. Zo keert Jani Kazaltzis uiteraard terug als presentator. Ook interieurarchitecten Bart Appeltans en Kelly Claessens zijn opnieuw van de partij. Zij moeten het deze keer wel doen zonder het vertrouwde gezicht van makelaar Béa. Na vier seizoenen was Blind Gekocht voor haar niet langer te combineren met haar werk, waardoor ze (tijdelijk) een stapje opzij zet. 

Kinga Kantorska

De makelaar die deze keer de vele vaak moeilijke eisen moet zien in te vullen, is de 44-jarige Kinga Kantorska. Zij is afkomstig uit Polen, maar verhuisde op haar twintigste naar België. Kinga is al zo’n 12 jaar bezig als vastgoedmakelaar. Daarvoor was ze actief als interieurarchitecte. Kinga woont in Diest, maar heeft een eigen kantoor in Herk-de-Stad. In het verleden won ze al twee keer Huizenjagers.

“Ik ben enorm blij dat ik deel mag uitmaken van het fantastische Blind Gekocht-verhaal. Dit is echt een ongelooflijke uitdaging die ik als gepassioneerd makelaar héél graag aan wil gaan. En het was ook een leuk weerzien met Bart, want wij hebben vroeger nog samen gestudeerd. Uiteraard is het allemaal heel spannend en allesbehalve evident, maar wat is er mooier dan mensen mee aan hun droomwoning te helpen. Ik hoop dan ook dat ik een grote glimlach op de gezichten van de deelnemers kan toveren als ze hun huis voor het eerst zien. Ik ga er samen met Bart en Kelly alvast alles aan doen om te slagen in dat opzet!”, blikt Kinga vooruit.

Blind Gekocht is binnenkort te zien op Play4.

Meer
Lees meer...