‘Blind Getrouwd’: Britt en Jonas geven elkaar het jawoord

De vier huwelijken van dit seizoen van Blind Getrouwd zijn voltrokken. Jonas en Britt gaven elkaar maandagavond op VTM als laatste het jawoord. Dat deden de twee enthousiastelingen alvast volmondig, waardoor ze met veel goede moed aan hun avontuur kunnen beginnen.

Na Jidse & Jorina vorige week en Larissa & Simen en Thomas & Karlien in de eerste aflevering was het maandagavond in de derde aflevering van Blind Getrouwd aan het laatste koppel om elkaar te ontmoeten aan het altaar. Dat altaar bevond zich voor Britt en Jonas in de Sint-Pietersabdij in Gent.

Jonas en Britt

Daar stond de zeer zenuwachtige 29-jarige jeugdwerker Jonas in stilte te wachten op zijn bruid. De 26-jarige donor care officer Britt leefde dan weer als een ware spring-in-’t-veld toe naar dat moment. Op haar gepersonaliseerde sneakers kwam ze dolenthousiast de trouwzaal binnen.

Daar maakte ze meteen een zeer goede indruk op haar toekomstige echtgenoot. “Britt is een prachtige vrouw, ze heeft een mooie lach, het was overdonderend. Haar geloften waren heel mooi geschreven ook. Het is wel een geruststelling dat je dingen hoort waaraan je ook zelf belang hecht. Check, check!”, klonk hij zeer enthousiast. Hij reageerde dan ook met een ietwat zenuwachtige “zeker, uhm ja!”.

Ook Britt gaf een volmondige “ja” en reageerde achteraf tevreden over het werk van experten Wim Slabbinck en Sarah Hertens. “We maakten oogcontact en we waren gewoon aan het glimlachen naar mekaar … en we bléven glimlachen”, blikte ze terug op het mooie moment.

Bekijk hier het jawoord van Jonas en Britt:

Blind Getrouwd is iedere maandag om 20.40 uur te zien op VTM en VTM GO.

Meer
Lees meer...