‘Blind Getrouwd’: Eerste twee koppels geven elkaar het jawoord

Simen & Larissa en Karlien & Thomas zijn getrouwd. Zijn gaven als eerste koppels elkaar het jawoord in het nieuwe seizoen van Blind Getrouwd. Zij zorgden alvast voor een veelbelovende start met veel enthousiasme.

Het negende seizoen van Blind Getrouwd is maandagavond van start gegaan op VTM. Daarin zullen opnieuw acht deelnemers in het huwelijksbootje stappen met iemand die ze vooraf nog nooit gezien hebben. Het gaat om de vrouwen Jorina, Karlien, Britt en Larissa en de mannen Jidse, Jonas, Thomas en Simen.

Larissa & Simen

Dat Simen en Larissa aan elkaar gematcht waren, wisten we al voor de eerste aflevering dankzij enkele fragmenten van VTM. Toen zij elkaar voor het eerste aan het altaar zagen, was er meteen enthousiasme bij beiden.

“Ik snapte meteen waarom moeke zei ‘het is een knuffelbeer’. Het is een grote man en ik had al meteen zijn blauwe ogen gezien. Dus ik dacht: ‘OK!’ Want ik vind dat wel mooi (lacht)”, legt Larissa uit. Ook het goedkeurende geknik van haar vriendinnen was veelbetekenend.

“Ik vind Larissa een hele knappe vrouw, ze heeft prachtige ogen. En ze is heel spontaan, ik ben echt nu al heel blij. Larissa staat met haar twee voeten op de grond en je ziet dat ze dit echt wel een eerlijke kans wil geven. Daaruit heb ik al kunnen afleiden dat het echt een deftig meisje is en dat zij hier ook honderd procent achter staat”, vult Simen aan.

Karlien & Thomas

Als tweede koppel gaven ook Thomas en Karlien elkaar het jawoord. Die eerste kwam met de fiets naar het stadhuis en was daar aanvankelijk overwelmd door zenuwen. Toen zijn toekomstige verscheen, ging het gelukkig al snel beter. “Ze zag er prachtig uit, een perfect plaatje eigenlijk”, klonk het veelbelovend.

Iets meer terughoudendheid was er bij Karlien. “Ik vind het zeker en vast een knappe man, ook mooi gebouwd enzo, maar het is niet het type man waar ik op zou vallen denk ik. Dus dat moet ik nog een beetje gevormd krijgen, maar ik heb tijd genoeg he”, zei Karlien, verwijzend naar de zes weken die ze samen zullen doorbrengen.

Blind Getrouwd is iedere maandag om 20.40 uur te zien op VTM en VTM GO.

Meer
Lees meer...