‘Blind Getrouwd’: Jorina maakt al kennis met haar toekomstige schoonvader

Na twee huwelijken tijdens de eerste aflevering is het deze keer aan de vier overgebleven deelnemers van dit seizoen om in het huwelijksbootje te stappen. Maar voor dat gebeurt, krijgt Jorina eerste nog een bezoek van haar toekomstige schoonvader. En hoewel die meteen haar naam weer vergeet, blijft Jorina toch met een goed gevoel over.

Het negende seizoen van Blind Getrouwd ging vorige week van start. Daarbij kregen we meteen twee huwelijken te zien. Simen en Larissa gaven elkaar het jawoord en waren ook meteen zeer enthousiast over de keuze die de experten hadden gemaakt. Ook Thomas en Karlien trouwden, al moest vooral die laatste wel nog een beetje wennen aan haar nieuwe partner.

Door de Nations League-wedstrijd tussen Frankrijk en België moest Blind Getrouwd even op stal, maar volgende week is het programma terug met een nieuwe aflevering.

Jorina

Daarin zal de 32-jarige Jorina Van Rompaey uit Lier als derde bruid in het huwelijksbootje stappen. Met wie zij zal trouwen, blijft nog even geheim. Maar voor dat gebeurt, krijgt Jorina nog onverwacht bezoek. Dit jaar is er in Blind Getrouwd namelijk een nieuwigheid, waarbij een deel van de trouwers op de avond voor het huwelijk bezoek krijgt van iemand uit de schoonfamilie. Voor Jorina is dat haar schoonvader.

Die blijkt net zoveel stress te hebben al haar, maar toch loopt het bezoek zeer goed. Hij heeft voor Jorina een cadeautje mee. Met een wegwerpcamera – die hij al eens getest heeft – nemen ze snel een selfie. Het zorgt er allemaal voor dat Jorina meteen wat geruster is en met minder stress uitkijkt naar haar grote dag.

Bekijk hier het fragment uit Blind Getrouwd:

Blind Getrouwd is iedere maandag om 20.40 uur te zien op VTM en VTM GO.

Meer
Lees meer...