‘Blind Getrouwd’: Koppels maken voor het eerst kennis met elkaar op weg naar huwelijksreis

In de tweede aflevering van Blind Getrouwd maken de eerste koppels zich na het huwelijksfeest klaar om op huwelijksreis te trekken. Dat doen ze ook deze keer samen. Op die manier kunnen alle deelnemers hun ervaringen met dit unieke experiment alvast onderling uitwisselen.

Het negende seizoen van Blind Getrouwd ging vorige week van start. Daarbij kregen we meteen twee matches te zien. Simen en Larissa gaven elkaar het jawoord en waren ook meteen zeer enthousiast over de keuze die de experten hadden gemaakt. Ook Thomas en Karlien trouwden, al moest vooral die laatste wel nog een beetje wennen aan haar nieuwe partner.

Huwelijksreis naar Mexico

In de tweede aflevering van Blind Getrouwd zien we niet alleen hoe ook Britt, Jorina, Jidse en Jonas elkaar het jawoord geven, we volgen ook hoe de groep op huwelijksreis trekt. Dat doen ze opnieuw samen, en de bestemming is deze keer het verre en mooie Mexico.

Newlyweds Larissa & Simen en Thomas & Karlien ontmoeten elkaar zo voor het eerst in de taxi op weg naar de luchthaven. De eerste kennismaking tussen de koppels verloop alvast zeer hartelijk, al is er aanvankelijk wel een klein misverstand. Thomas heeft namelijk niet meteen door dat Simen en Larissa ook deelnemers zijn. “Ik dacht dat dat mensen waren die Karlien kende, die er gisteren niet bij konden zijn. En dat zij nu meegingen naar de luchthaven, gezellig! Maar toen viel m’n euro wel”, klinkt het na de opheldering.

Bekijk hier het fragment uit Blind Getrouwd:

Blind Getrouwd is iedere maandag om 20.40 uur te zien op VTM en VTM GO.

Meer
Lees meer...