‘Blind Getrouwd’: Larissa en Simen stappen als eerste koppel in het huwelijksbootje

Het negende seizoen van Blind Getrouwd komt eraan. Daarin krijgen we komende maandag al meteen het eerste huwelijk te zien. Simen en Larissa zullen namelijk als eerste elkaar het jawoord geven. Maar dat gaat uiteraard gepaard met de nodige zenuwen.

Acht mensen wagen zich ook dit seizoen aan het grote avontuur van Blind Getrouwd. Het gaat om de vrouwen Jorina, Karlien, Britt en Larissa en de mannen Jidse, Jonas, Thomas en Simen. Wie aan wie gematcht wordt, is nog een geheim, maar nu kennen we wel al een eerste koppel. Larissa en Simen zullen namelijk met elkaar trouwen.

Simen en Larissa

Larissa is een 30-jarige kinderbegeleidster uit Tienen. Zij is al zeven jaar single en kwam in tussentijd niet altijd de beste mannen tegen. Ze woont al al die tijd samen met haar broer, met wie ze een zeer goede band heeft. Toch wil ze graag een nieuwe man in haar leven. “Na 7 jaar krijg ik een man! Geen lief! Een man!”, klinkt het enthousiast bij Larissa als ze staat te wachten in kasteel Vrieselhof in Ranst.

Het is ook in Ranst dat haar toekomstige Simen woont. Hij is een 31-jarige zelfstandige grondwerker die in Ranst een krot, maar binnenkort een huis” aan het opknappen is. Simen is dol op landbouwvoertuigen en droomt er al jarenlang van om op zijn trouwdag te worden afgezet in een tractor. Dat bleek weinig moeite, want die droom komt uit voor Siemen.

Blind Getrouwd is vanaf 2 september iedere maandag om 20.40 uur te zien op VTM en VTM GO.

Meer
Lees meer...