‘Blind Getrouwd’ voegt nieuwigheid toe die trouwers extra stress zal bezorgen

Dit najaar verschijnt op VTM en VTM GO het negende seizoen van Blind Getrouwd. Het programma behoudt grotendeels de succesformule van de voorbije jaren, maar voegt één opvallende nieuwigheid toe. De toekomstige bruiden en bruidegommen krijgen namelijk een extra uitdaging nog vóór hun huwelijk.

Na een succesvol achtste seizoen Blind Getrouwd – met Brecht en Jolien die samenbleven – komt er dit najaar een negende seizoen van het populaire programma op VTM. Opnieuw zullen we daarbij vier koppels volgen die blind met elkaar in het huwelijksbootje zijn getreden.

De acht kandidaten van dit jaar leerden we eerder op de dag al kennen. Het gaat om de vrouwen Jorina, Karlien, Britt en Larissa en de mannen Jidse, Jonas, Thomas en Simen. Wie aan wie gematcht is, blijft wel nog even geheim. Dat zullen we pas te weten komen tijdens de eerste afleveringen.

Schoonfamilie

Wel weten we nu al dat Blind Getrouwd dit seizoen een opvallende twist krijgt. Die speelt zich af helemaal in het begin, nog voor de bruid en bruidegom elkaar hebben ontmoet aan het altaar. VTM onderwerpt de trouwers namelijk vooraf nog even aan een ultieme vuurproef. De dag voor hun huwelijk ontmoeten de acht kandidaten namelijk al hun schoonfamilie.

Zo krijgen ze niet alleen een eerste mogelijkheid om misschien iets te weten te komen over hun toekomstige, maar zullen ze ook zelf aan een spervuur onderworpen worden. Zullen ze erin slagen om de schoonfamilie te overtuigen van hun kwaliteiten, of laten ze hun schoonouders juist extra ongerust achter.

Blind Getrouwd verschijnt dit najaar op VTM en VTM GO.

Meer
Lees meer...