Jolien en Brecht uit ‘Blind Getrouwd’ wonen nu ook officieel samen

Fijn nieuws uit de wereld van Blind Getrouwd. Het enige overlevende koppel uit het vorige seizoen, Jolien en Brecht, is officieel gaan samenwonen. Enkele maanden geleden liet het duo al weten dat ze een huis hadden gevonden, maar nu is het dus ook eindelijk zover.

Het is ondertussen al een tijdje geleden dat het nieuwe seizoen van Blind Getrouwd te zien was op VTM. Daarin was te zien hoe uiteindelijk slechts één koppel het experiment ook getrouwd overleefde. Jolien en Brecht zijn nog steeds gelukkig samen en kondigde een tijdje geleden aan dat ze gingen samenwonen.

De laatste tijd schipperden de twee namelijk tussen het huis van Jolien in Kalken en dat van Brecht in Gooik en daar wilden ze verandering in brengen. Naar eigen zeggen duurde het een tijdje vooraleer ze het ideale huis hadden gevonden, maar nu is het koppel ook officieel verhuisd.

Jolien en Brecht

Al sinds het begin van Blind Getrouwd leek het huwelijk tussen Jolien en Brecht een match made in heaven. Enkel in het prille begin, toen ze op huwelijksreis trokken, was er een kleine spanning. Maar daarna leek alles van een leien dakje te lopen. Het was voor vele kijkers dan ook al snel duidelijk dat de twee getrouwd zouden blijven.

De twee moesten hun relatie lang verborgen houden omdat nog niet alle afleveringen van het seizoen waren uitgezonden. Maar nu steken ze hun liefde voor elkaar niet langer meer onder stoelen of banken. Een tijdje geleden vroeg Brecht zijn vrouw nog eens ten huwelijk aangezien hij dat tijdens het programma niet kon doen en wat later vonden ze ook hun droomhuis.

Nieuw hoofdstuk

Zowel het account van Brecht als dat van Jolien staat op privé waardoor we de beelden niet zullen delen, maar op een video is te zien hoe het koppel vrolijk staat te dansen in het midden van hun nieuwe huis. Daarbij zijn vooral ook veel glimlachen en knuffels te zien. Eerder kondigde het duo de aankoop van hun huis al aan met een post met bijschrift “We found our house in the middle of our street“. Nu zijn ze er dus ook officieel gaan wonen.

Meer
Lees meer...