‘Blind Getrouwd’: Jolien verrast Brecht met romantisch afscheidscadeau

Het einde van dit seizoen van Blind Getrouwd komt eraan. Dat betekent dat de koppels afscheid moeten nemen van elkaar en het appartement dat ze enkele weken samen hebben gedeeld. Zo krijgen ze enkele dagen de tijd om na te denken voor het beslissingsmoment. Bij Jolien en Brecht, waarvan hun beslissing al lijkt vast te liggen, voelt dat afscheid extra zwaar aan.

Een prachtig trouwfeesteen huwelijksreis in Rhodos en zo’n anderhalve maand samenwonen, met daarbij een koppelsweekend en veel andere leuke activiteiten … De koppels in Blind Getrouwd hebben er een drukke periode opzitten. Maar nu komt misschien wel het belangrijkste moment uit het programma eraan: het beslissingsmoment. Daarvoor keren ze allemaal terug naar de plaats waar ze elkaar het jawoord gaven om om de beurten te zeggen of ze verder willen met elkaar of niet.

In de volgende aflevering van Blind Getrouwd krijgen we het beslissingsmoment te zien van Emile & Emma en Isabelle & Mathieu, maar uiteraard wordt er tussendoor ook even gekeken hoe het gaat met de andere koppels.

Jolien en Brecht

Ook bij hen moet er dus afscheid genomen worden en dat wil Jolien niet zomaar laten passeren. Zij heeft namelijk nog een verrassing voorzien voor Brecht, die dat duidelijk niet zag aankomen. “Nu voel ik mij schuldig omdat ik niets heb”, reageert hij meteen. Na het uitpakken van het cadeau is ook effectief tijd om afscheid te nemen en dat valt vooral Jolien zwaar. Zij denkt terug aan de vele mooie momenten die ze met Brecht heeft gehad op hun stekje “Dat komt nooit meer terug”, klinkt het.

Bekijk het fragment uit Blind Getrouwd hier:

Blind Getrouwd is elke maandag om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...