‘Blind Getrouwd’: Emma en Emile maken zich klaar voor hun keuze

Het einde van het zevende seizoen van Blind Getrouwd komt eraan. Maandag staat voor twee van de koppels het beslissingsmoment op de planning. Dat belooft vooral spannend te worden bij Emma en Emile. De twee kenden veel moeilijke momenten, maar hebben elkaar nooit opgegeven. In de aanloop naar het beslissingsmoment lijken zowel Emile als Emma zeker van hun keuze, maar wat zal dat zijn?

Een prachtig trouwfeest, een huwelijksreis in Rhodos en zo’n anderhalve maand samenwonen, met daarbij een koppelsweekend en veel andere leuke activiteiten … De koppels in Blind Getrouwd hebben er een drukke periode opzitten. Maar nu komt misschien wel het belangrijkste moment uit het programma eraan: het beslissingsmoment. Daarvoor keren ze allemaal terug naar de plaats waar ze elkaar het jawoord gaven om om de beurten te zeggen of ze verder willen met elkaar of niet.

Emile en Emma

Bij Emma en Emile zullen de kijkers alleszins voor spanning uitkijken naar hun beslissingsmoment. De twee kenden tijdens hun zeven weken samen zowel hoogte- als dieptepunten en zijn dus moeilijk in te schatten.

“De laatste weken was het lastiger in m’n hoofd omdat het niet eenvoudig was de beslissing te maken, ik geef dat eerlijk toe. Het was niet op 1, 2, 3 beslist. Maar nu de beslissing is gemaakt en m’n speech is geschreven, is het wél een makkelijk moment”, klinkt Emile optimistisch. Ook Emma lijkt positief uit te kijken naar het beslissingsmoment, al heeft zij duidelijk veel meer stress dan haar wederhelft.

Bekijk het fragment van Emile en Emma uit Blind Getrouwd hier:

Blind Getrouwd is elke maandag om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...