‘Blind Getrouwd’ krijgen de koppels na één maand huwelijk hun trouwvideo te zien … en dat zorgt voor wisselende emoties

In Blind Getrouwd zijn de koppels ondertussen al een maand samen. Het ideale moment dus om hen eindelijk de beelden van hun trouw te tonen. Die krijgen ze te zien in een gezellige drive-incinema vanuit hun Volkswagenbusje. En daarbij horen uiteraard verschillende emoties.

Het trouwfeest, de huwelijksreis in Rhodos, het samenwonen … De vier koppels in Blind Getrouwd hebben ondertussen al heel wat samen beleefd. Om even terug te blikken op dat alles zagen we vorige week hoe ze samen op koppelsweekend trokken. Dat stond in het thema van back-to-basics, want de deelnemers moesten met een Volkswagenbusje en een landkaart naar een camping in Landen gaan.

Trouwvideo

Daar werden ze opgewacht door de experten en Ingeborg. Zij hadden ook eindelijk de trouwvideo mee van huwelijksfeest, iets wat de koppels ’s avonds mogen bekijken vanuit hun busje in een drive-incinema.

Die beelden zorgen uiteraard voor heel wat emoties en doet iedereen terugblikken op de bewogen afgelopen maand. Die verliep bij Matthieu en Isabelle niet altijd even vlot, met vooral recent heel wat twijfels langs de kant van Matthieu. Die lijkt dan ook emotioneel te worden van het terugdenken aan de eerste keer dat hij zijn vrouw zag. Hij wil dat gevoel overbrengen aan Isabelle en probeert haar dus een compliment te geven, al komt dat nogal vreemd over. Voor Isabelle hét moment om weer eens een van haar beruchte lachbuien te hebben, iets wat de andere koppels duidelijk ook al kennen.

Bekijk hier het fragment van Blind Getrouwd:

Blind Getrouwd is elke maandag om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...