‘Blind Getrouwd’: Hoe vergaat het de koppels tijdens het samenwonen?

Na een week onderbreking kan je maandagavond opnieuw kijken naar Blind Getrouwd. Daar zullen we zien hoe het de koppels vergaat nu ze zijn gaan samenwonen. Zorgt het gewone leven ervoor dat er nieuwe spanningen naar boven komen, of groeien ze juist dichter naar elkaar toe?

Na een prachtig trouwfeest en een al even mooie huwelijksreis in Rhodos is in de vorige aflevering van Blind Getrouwd voor de koppels het echte werk begonnen. Ze moeten namelijk gaan samenwonen en zullen ook hun gewone leven hernemen. Er moet dus opnieuw gewerkt worden, maar daarnaast kunnen ze ook hun echtgenoot voorstellen aan vrienden en familie.

Brecht en Jolien

We konden in een preview al zien hoe Jolien enkele opvallende ontdekkingen doet op het appartement van Brecht. Na een mooie, maar ook bewogen, huwelijksreis zal het koppel in België noodgedwongen enige tijd apart doorbrengen. Jolien werkt namelijk als stewardess voor KLM en gaat daarvoor vier dagen weg.

“Ik ben wel benieuwd hoe het gaat zijn om Brecht vier dagen niet te zien. Hoe de vibe en zo blijft tussen ons, en hoe het gaat zijn om hem terug te zien”, vraagt ze zich af.

Fleur en Alexander

In de vorige aflevering van Blind Getrouwd konden we al zien hoe het eerste verschil bij Alexander en Fleur met de glimlach werd opgelost. Toch zijn ook zij blij dat het gewone leven opnieuw begint. “24 op 7 met iemand nieuw samen zijn, dat is niet niets natuurlijk. Ik ben dus heel blij om opnieuw te kunnen gaan werken en opnieuw in mijn routine te zijn”, legt Fleur uit.

Als ze van haar werk thuiskomt, zorgt Alexander telkens voor eten op tafel, iets waar Fleur aan moet wennen. Zij wil dan ook met haar vriendinnen haar prille huwelijk bespreken en nodigt hen uit als Alexander niet thuis is.

Matthieu en Isabelle

Isabelle en Matthieu zullen niet meteen tijd zonder elkaar doorbrengen. Ze gaan namelijk op weekend met de vriendinnen van Isabelle. “Ik was een beetje zenuwachtig want je kent al die mensen niet en je weet niet hoe die zijn”, legt Matthieu uit.

Het koppel krijgt later opnieuw experte en relatietherapeute Sarah Hertens op bezoek. Zij polste in Rhodos al eens naar de romantische gevoelens tussen Matthieu en Isabelle en doet dat hier opnieuw.

Emma en Emile

Ook Emile en Emma hebben bezoek. De zus van Emma en haar vriend Yorben komen namelijk langs. Het ideale moment dus om de nodige tips te vragen en daarbij lijkt Emile al snel een bondgenoot te vinden in Yorben.

Blind Getrouwd is elke maandag om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...