‘Blind Getrouwd’: De koppels gaan samenwonen … en dat brengt verschillen naar boven

Na de huwelijksreis is het in Blind Getrouwd tijd voor de koppels om te gaan samenwonen. Nu het echte leven zich herneemt, begint meteen ook de échte test van hun prille huwelijk. En dat brengt bij Fleur en Alexander meteen ook een verschil naar boven, al wordt het met de glimlach opgelost.

Ook dit seizoen hebben acht deelnemers zich in het bijzondere avontuur van Blind Getrouwd gestort. Zij trokken na een prachtig trouwfeest op huwelijksreis naar Rhodos. Daar zagen we zowel bij Emma en Emile als bij Jolien en Brecht een eerste moeilijk moment opduiken.

Alexander en Fleur

Bij Alexander en Fleur waren er daarentegen geen spanningen te zien en ging het er zeer luchtig aan toe. Het is dan ook afwachten hoe zij het zullen doen nu ze samen gaan wonen. Een preview die VTM deelde, doet alvast het beste vermoeden.

Daarin zien we namelijk een heel klassieke ‘discussie’ uit een Vlaams huishouden. Mogen restjes zo de ijskast in, of moeten die eerst in een ander potje gestoken worden? Alexander lijkt te kiezen voor het eerste, maar dat is zonder Fleur gerekend. Zij krijgt gelukkig meteen haar zin en steekt de overgebleven groentjes samen in een potje.

Sarah Hertens en Wim Slabbinck

Voor de koppels Rhodos verlaten, staat hen trouwens nog een verrassing te wachten. Experten Sarah Hertens en Wim Slabbinck zijn namelijk afgereisd naar het Griekse eiland om een gesprek aan te gaan met de koppels. Hoe denken zij over hun huwelijks na één week getrouwd te zijn en 24/7 samen te zijn?

Blind Getrouwd is elke maandag om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...