‘Blind Getrouwd’: Wat liep er fout tussen Jolien en Brecht?

In de vijfde aflevering van Blind Getrouwd volgen we nog steeds de koppels op huwelijksreis in Rhodos. Na een veelbelovend begin voor de huwelijken lijken daar nu toch de eerste problemen de kop op te steken. En het is juist bij Jolien en Brecht, het koppel dat misschien wel het verst stond, dat er een groot obstakel opduikt. Wat is er aan de hand?

Ook dit seizoen hebben acht deelnemers zich in het bijzondere avontuur van Blind Getrouwd gestort. In de eerste aflevering zagen we al hoe Brecht & Jolien en Emma & Emile elkaar het jawoord gaven. De week daarna volgden Isabelle & Matthieu en Fleur & Alexander. Nog een week later konden we dan zien hoe de vier koppels samen hun huwelijksfeest vierden.

Sinds vorige week zijn de vier koppels op huwelijksreis naar Rhodos, Griekenland. Daar konden we al zien hoe het zeker tussen Brecht en Jolien zeer goed leek te klikken. De twee hadden enkele zeer openhartige gesprekken tot tevredenheid van Jolien terwijl Brecht zijn bewondering voor het lichaam van zijn kersverse vrouw niet kon verbergen.

Tranen

Een preview voor de aflevering van maandagavond is heel wat minder positief. Hoewel een ritje met de quad hun openbloeiende liefde alleen maar leek te versterken, zijn er iets later toch ineens barsten gekomen in het sprookje.

Zowel Jolien als Brecht zitten namelijk plots met tranen. “Het voelde tot nu toe altijd aan alsof er niets kon mislopen, maar ja bon, we zien wel hoe het gaat …”, horen we Brecht zeggen. Om te weten wat er precies is foutgelopen, zullen we moeten wachten tot maandag.

Bekijk hier het fragment uit Blind Getrouwd:

Blind Getrouwd is elke maandag om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...