‘Blind Getrouwd’: Koppels trekken op huwelijksreis en dat zorgt voor openhartige gesprekken tussen Brecht en Jolien

Na het gemeenschappelijk huwelijksfeest is het in de vierde aflevering van Blind Getrouwd tijd voor de huwelijksreis. Alle koppels trekken daarvoor naar het Griekse eiland Rhodos. Die locatie zorgt meteen voor heel openhartige gesprekken.

Ook dit seizoen hebben acht deelnemers zich in het bijzondere avontuur van Blind Getrouwd gestort. In de eerste aflevering zagen we al hoe Brecht & Jolien en Emma & Emile elkaar het jawoord gaven. De week daarna volgden Isabelle & Matthieu en Fleur & Alexander. Vorige week konden we dan zien hoe de vier koppels samen hun huwelijksfeest vierden.

Na dat mooie feest is het tijd om op huwelijksreis te trekken en die gaat dit jaar door in Rhodos in Griekenland. “Dit is een van de mooiste momenten van mijn leven, heb ik de indruk. Al die dingen die ik nu allemaal meemaak, heb ik nog niet eerder meegemaakt. Dat zijn endorfines in mij die loskomen, ik kan daar niet meer tegen … Ik kan niet meer stoppen met lachen”, klinkt Brecht alvast heel enthousiast.

Kinderen

Als hij samen met Jolien ’s avonds aan tafel een heel openhartig gesprek heeft over kinderen, is ook zij meteen heel enthousiast. Beiden blijken namelijk een grote kinderwens te hebben, iets wat niet zo vanzelfsprekend is tijdens het daten.

“Als je dat op een normale date doet, lopen de mannen gillend weg, maar echt gillend. Het voelde veilig om dat in deze setting te doen, want een man die geen kinderwens heeft, stond op mijn lijstje no go’s”, legt Jolien uit.

Bekijk hier de preview van Blind Getrouwd:

Blind Getrouwd is elke maandag om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...