‘Blind Getrouwd’: Dit is het eerste koppel van het nieuwe seizoen

Het nieuwe tv-seizoen komt eraan. En daarbij hoort ook meteen een nieuw seizoen van Blind Getrouwd. Dat zal op maandag 4 september van start gaan. Wie er gaat deelnemen, dat weten we al. Maar nu begint de zender VTM ook bekend te maken wie met wie zal trouwen. Bij het eerste koppel lijkt het alvast een match made in heaven.

Het is zover! Het nieuwe seizoen van Blind Getrouwd staat op het punt te beginnen. Enkele weken geleden maakte VTM al bekend welke vier mannen en vier vrouwen in het huwelijksbootje zouden stappen. Maar daarbij kwamen we nog niet te weten wie aan wie gekoppeld was.

Daar lijkt nu verandering in te komen, want zonet maakte de zender het eerste koppel bekend. Het gaat om stewardess Jolien uit Kalken en brandweerman Brecht uit Gooik. Naast de vier huwelijken, bestaat de kans ook nog steeds dat er een vijfde huwelijk aankomt in Blind Getrouwd: Het Vijfde Huwelijk.

Brecht en Jolien

Jolien (32) uit Kalken is stewardess en houdt van kunstschaatsen en acrobatie. Met Blind Getrouwd wil ze haar grenzen verleggen en eindelijk op zoek gaan naar de man van haar leven. Daarbij wil ze vooral een empatische en sportieve man die heel open over zijn gevoelens kan praten.

Die man lijken de experts te hebben gevonden in de 32-jarige Brecht. Hij is leerkracht lichamelijke opvoeding én vrijwilliger bij de brandweer. Daarnaast is hij ook een echte familieman, wat dan weer overeenkomt met de sterke band die ook Jolien met haar familie heeft. Brecht zelf is op zoek naar iemand met wie hij samen oud kan worden én iemand die graag knuffelt. Op dat vlak lijken de twee elkaar alvast te hebben gevonden.

VTM

Emotionele brief

Brecht en Jolien zijn dus de eersten die zullen trouwen. In een video die VTM deze ochtend deelde, zien we alvast hoe Brecht een emotionele brief schreef aan zijn aanstaande. Die brief leest Jolien op de ochtend van het huwelijk, waarna ze het niet droog kan houden. “Ik kijk er enorm naar uit om je te leren kennen. Het is duidelijk dat je een vrouw bent met pit, anders was je deze uitdaging nooit aangegaan. Niet te veel stress, het komt wel goed. We geven er samen een lap op”, staat er te lezen.

Daarnaast ontvangt Jolien ook nog een fotoboek waarbij enkel de eerste foto er al instaat. “The rest is still unwritten”, zegt ze er zelf over.

Bekijk hier alvast een korte clip:

Blind Getrouwd is vanaf 4 september elke maandag om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...