‘Blind Getrouwd’: Ook twee laatste koppels geven elkaar het jawoord

Blind Getrouwd is officieel begonnen. Nadat Jolien & Brecht en Emile & Emma vorige week al in het huwelijksbootje stapten, was het deze week de beurt aan Isabelle, Matthieu, Fleur en Alexander. Wie met wie zou trouwen, was tot gisteren nog een groot vraagteken. Maar na gisterenavond weten we ook eindelijk welke vier koppels we de komende weken zullen volgen.

Vier koppels – misschien vijf – stappen in Blind Getrouwd onvoorbereid in het huwelijksbootje. De koppels zijn samengesteld door een groep experts en na het huwelijk zien we pas of het tussen de koppels ook écht werkt. Als dat het geval is, blijven ze getrouwd. Vorige week zagen we al de trouw van twee koppels en deze week volgden er nog eens twee.

Matthieu en Isabelle

Voor Matthieu (32) was het even bang afwachten, maar tijdens het wachten kreeg hij gisteren alvast gezelschap van kleine Emile. Kort daarna kwam zijn bruid binnengelopen. Die bruid werd uiteindelijk de 26-jarige Isabelle. En daar was hij duidelijk van onder de indruk.

Ook Isabelle leek meteen enthousiast over Matthieu. “Ik vind het echt ne superknappe. En gewoon ook hoe hij daar stond, met zijn glimlach en schijnbaar heel blij om mij te zien. Dat gaf mij meteen al een heel geruststellend gevoel”, klonk het.

Alexander en Fleur

Het tweede koppel werd dus Alexander (28) en Fleur (28). En terwijl Alexander bij aanvang al meteen stond te praten met zijn schoonfamilie, werd hij toch iets stiller wanneer Fleur verscheen. Ook zij was in de wolken met haar match. “Ik heb me de hele ochtend zo emotioneel gevoeld, maar dat gevoel maakte instant plaats voor een gelukkige glimlach en stuntelig gegiechel”, klonk het bij haar.

Volgende week zien we hoe alle koppels hun trouw samen vieren op dezelfde locatie en zo ook meteen elkaar voor het eerst te zien krijgen.

Blind Getrouwd is elke maandag om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...