‘Blind Getrouwd’: Emma verrast mama met huwelijksuitnodiging

Het nieuwe seizoen van Blind Getrouwd gaat vanavond van start. Dan zal je sowieso al Brecht en Jolien in het huwelijksbootje zien stappen. Daarnaast volgen we ook de voorbereidingen van Emma op haar trouw. Zij zorgt alvast voor een eerste emotioneel moment als ze haar moeder vertelt dat ze gaat trouwen.

Vanaf vanavond, maandag 4 september, kan je weer wekelijks terecht op VTM voor het achtste seizoen van Blind Getrouwd. Opnieuw zullen vier – en misschien zelfs vijf – koppels het jawoord geven zonder elkaar daarvoor gezien te hebben.

In een eerdere preview kwamen we al te weten wie het eerste koppel wordt van het nieuwe seizoen. Het gaat om de 32-jarige Brecht, een brandweerman uit Gooik, en de 32-jarige Jolien, een stewardess uit Kalken.

Emma

Daarnaast is er ook een tweede koppel dat we zullen zien in de eerste aflevering. Om te weten wie de bruidegom is in dat huwelijk moeten we nog even wachten, maar de bruid is alleszins Emma, of voluit Emanuela. Zij is een rasechte Gentse met Latijns-Amerikaanse roots. Ze werkt als Learning & Development Expert bij een meubelmerk.

In een preview voor de aflevering van vanavond zien we hoe Emma haar huwelijksuitnodiging toont aan haar mama. Die is duidelijk even van haar melk en snapt niet helemaal wat er gebeurt, maar is wel superblij voor haar dochter.

Bekijk hier de preview van Blind Getrouwd:

Blind Getrouwd is vanaf 4 september elke maandag om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...