‘Blind Getrouwd’: Deze vier deelnemers stappen deze week in het huwelijksbootje

Het nieuwe seizoen van Blind Getrouwd is deze week van start gegaan. In de eerste aflevering zagen we al meteen hoe Jolien & Brecht en Emma & Emile elkaar het jawoord gaven. Volgende week is het aan de andere twee koppels. Hoe die verdeeld zullen zijn is nog niet duidelijk, maar de zenuwen zijn er alvast wel.

Vier koppels – misschien vijf – stappen in Blind Getrouwd onvoorbereid in het huwelijksbootje. De koppels zijn samengesteld door een groep experts en na het huwelijk zien we pas of het tussen de koppels ook écht werkt. Als dat het geval is, blijven ze getrouwd. De uitkomst van het programma was de laatste jaren een wisselend succes, maar daar moet dit seizoen verandering in brengen.

Alexander en Matthieu

Na het huwelijk van Jolien & Brecht en Emma & Emile is het volgende week aan de laatste twee koppels. Hoe die verdeeld zullen zijn, is dus ook nog af te wachten. Voor Matthieu (32) is het alvast bang afwachten. Wanneer hij te horen krijgt dat hij gaat trouwen, gaat hij bij z’n mama langs. Die wil er zeker van zijn dat haar zoon het avontuur ziet zitten. Even later staat hij aan het altaar klaar om “ja” te zeggen tegen Isabelle of Fleur.

De tweede man in het gezelschap is Alexander (28). Hoewel hij er strak in pak enorm zelfzeker uitziet voor zijn trouwdag, is het voor hem toch gigantisch angstaanjagend. “Door de scheiding van m’n ouders besef ik dat liefde een werkwoord is. Het is dan ook echt mijn bedoeling om deze relatie voor heel lang te laten werken”, vertelt hij.

Isabelle en Fleur

Ook voor Isabelle (26) zijn het stresserende dagen. De dag voor haar huwelijk slaapt ze in Vé, het hotel waar ze zelf manager van is, en op de dag van de waarheid wandelt ze richting het stadhuis. Daar wacht haar toekomstige man, maar wie zal het zijn? “Er is niets speciaals aan het gebeuren”, maakt ze zichzelf nog wijs.

De laatste in het rijtje is Fleur (28). Voor haar wordt de trouwdag extra emotioneel wanneer haar vriendinnen haar iets speciaals cadeau doen. Zij geven haar een bedeltje met de letter G, een verwijzing naar Fleurs overleden opa die haar steun en toeverlaat was. Voor haar is het dus al een emotionele dag nog voor ze haar toekomstige ontmoet.

Blind Getrouwd is elke maandag om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...