‘Blind Getrouwd’: Matthieu maakt meteen indruk bij het metekind van zijn toekomstige bruid

Na Jolien & Brecht en Emma & Emile is het vanavond tijd aan de laatste vier deelnemers van Blind Getrouwd om elkaar het jawoord te geven. Wie daarbij met wie zal trouwen, is nog niet bekend, maar we krijgen wel al een korte preview te zien op de aflevering. Daarin zien we hoe Matthieu alvast indruk maakt op zijn schoonfamilie door het hart te veroveren van Emile, het metekindje van zijn toekomstige bruid.

Het concept van Blind Getrouwd is ondertussen algemeen bekend. Ook in het achtste seizoen stappen vier koppels – misschien vijf – in het huwelijksbootje zonder elkaar ooit eerder te hebben gezien. Zij zijn door experten en door de wetenschap aan elkaar gematcht. Daarna is het aan hun om het ook effectief te proberen waarmaken. Als dat het geval is, blijven ze getrouwd.

Na het huwelijk van Jolien & Brecht en Emma & Emile is het deze week aan de laatste twee koppels. Het gaat hierbij om de mannen Matthieu en Alexander en om de vrouwen Isabelle en Fleur. Hoe die verdeeld zullen zijn, is dus ook nog af te wachten. 

Matthieu

In de aflevering van vanavond zullen we zien hoe een zenuwachtige Matthieu (32) zijn toekomstige bruid staat op te wachten aan het altaar. Tijdens dat wachten is het vooral de jonge Emile die met de aandacht gaat lopen. Hij is het metekindje van de aanstaande vrouw van Matthieu en dus besluit die al even zijn schoonfamilie voor zich te winnen. “Heb je ook stress voor vandaag?, klinkt het eerst, waarna Matthieu en Emile samen een boekje lezen en een leeuw imiteren.

Bekijk hier de preview van Blind Getrouwd:

Blind Getrouwd is elke maandag om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...