‘Blind Getrouwd’: Een rondleiding in het appartement van Brecht levert enkele ontdekkingen op

Na een week onderbreking – door de wedstrijd van de Rode Duivels – is het maandagavond opnieuw tijd voor Blind Getrouwd. Daarin proberen de koppels elkaar nog beter te leren kennen tijdens het samenwonen. Hoewel de twee al veel over elkaar lijken te weten, doet Jolien toch nog heel wat ontdekkingen als Brecht haar zijn appartement toont.

Na een prachtig trouwfeest en een al even mooie huwelijksreis in Rhodos is in de vorige aflevering van Blind Getrouwd voor de koppels het echte werk begonnen. Daarbij krijgen ze telkens van de productie een huis of een appartement toegewezen waar ze vijf weken zullen in wonen.

Bar, onderbroek en condooms

Daarnaast hebben de deelnemers natuurlijk ook nog een eigen huis of appartement. Brecht verbouwde zijn appartement ooit samen met zijn grootvader en is er dan ook heel trots op. “Ik ben er wel fier op. Ik vind dat ik een mooi appartement heb en dat ik voor een man alleen wel een mooie stijl heb, en ook dat het huiselijk is bij me thuis”, legt hij uit.

Tijdens zijn bezoek met Jolien merkt zij echter toch wat vreemde dingen op. Zo moet Jolien duidelijk wennen aan het idee van een bar in het midden van de living, iets waar Brecht nochtans heel trots op is. Als ze even later ook nog een rondslingerende boxershort van Brecht tegenkomt, horen we meteen een bekentenis van hem. “Als ik te warm heb, moet dat uit. En als ik alleen thuis ben, heeft niemand daar last van”, klinkt het.

Ook in de berging doet Jolien een ontdekking. Daar blijkt namelijk een voorraad condooms te liggen. “Die zijn al over tijd”, legt Brecht snel uit.

Bekijk hier het fragment uit Blind Getrouwd:

Blind Getrouwd is elke maandag om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...