‘Blind Getrouwd’: Hoe vergaat het de koppels op huwelijksreis?

Blind Getrouwd is al aan de vijfde aflevering toe en waar we de eerste weken vooral positieve signalen kregen van de koppels lijkt dat nu toch enigszins te veranderen. Na enkele dagen op huwelijksreis duiken de eerste frustraties namelijk op.

Ook dit seizoen hebben acht deelnemers zich in het bijzondere avontuur van Blind Getrouwd gestort. In de eerste aflevering zagen we al hoe Brecht & Jolien en Emma & Emile elkaar het jawoord gaven. De week daarna volgden Isabelle & Matthieu en Fleur & Alexander. Nog een week later konden we dan zien hoe de vier koppels samen hun huwelijksfeest vierden.

Jolien en Brecht

Sinds vorige week zijn de vier koppels op huwelijksreis naar Rhodos, Griekenland. Daar zetten Brecht en Jolien de goede signalen van hun trouwfeest door, maar die wittebroodsweken lijken niet te blijven duren. In een eerder geloste preview zien we namelijk hoe er traantjes vloeien.

Emma en Emile

Ook Emma en Emile botsen op een struikelblok op huwelijksreis. De twee gaan eerst samen duiken. Dat gebeurt voor Emma met een bang hartje, maar door de ervaren Emile met veel vertrouwen. De activiteit lijkt hen dichter bij elkaar te brengen, maar dan verandert er iets. Wanneer Emile een gevoelig onderwerp opnieuw aansnijdt, blijft een gekwetste Emma een beetje in de war achter.

Alexander en Fleur

Fleur en Alexander trokken vorige aflevering al samen op avontuur toen ze gingen klimmen. Deze keer gaat het er iets rustiger aan toe tijdens hun ontbijtje samen. Daarbij kiest Fleur bewust voor een warme chocomelk, ondanks de hitte in Rhodos. Het toont nogmaals aan hoe het prille koppel zich meer en meer op hun gemak voelt bij elkaar. Dat zorgt er zelfs voor dat er voorzichtig geflirt wordt.

Isabelle en Matthieu

Ook bij Matthieu en Isabelle zijn er nog steeds veel goede signalen. Er hangt al langer een losse, ontspannen sfeer tussen de twee en dat lijkt een mooie basis voor meer. De huwelijksreis en het mooie weer op het romantische Rhodos is daar duidelijk de ideale locatie en gelegenheid voor. Het prille koppel heeft meer en meer diepgaande gesprekken … en die leiden mogelijk tot nog meer.

Blind Getrouwd is elke maandag om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...