‘Blind Getrouwd’: Alexander en Fleur gaan op avontuurlijke date

Vanavond is het tijd voor het begin van de huwelijksreis in Blind Getrouwd. Daarbij zullen de koppels allemaal samen richting het Griekse eiland Rhodos trekken. Voor het eerst sinds hun huwelijk krijgen de duo’s dus ook wat quality time. Alexander en Fleur gaan zo de sportieve tour op met een klimtocht.

Ook dit seizoen hebben acht deelnemers zich in het bijzondere avontuur van Blind Getrouwd gestort. In de eerste aflevering zagen we al hoe Brecht & Jolien en Emma & Emile elkaar het jawoord gaven. De week daarna volgden Isabelle & Matthieu en Fleur & Alexander. Vorige week konden we dan zien hoe de vier koppels samen hun huwelijksfeest vierden.

Deze week vertrekken de koppels op huwelijksreis naar Rhodos. Daar hebben ze ook eindelijk tijd om elkaar écht beter te leren kennen. Zo hebben Jolien en Brecht openhartige gesprekken en gaan ook Alexander en Fleur samen op uitstap. Daarbij klimmen ze alvast (letterlijk) dichter naar elkaar toe.

Alexander en Fleur

Bij de trouw leek de altijd spraakzame Alexander wel heel stil te worden na het zien van zijn bruid. Ook Fleur was in de wolken met haar match en vertelde dat ze “instant gelukkig werd”. Na een geslaagd trouwfeest zullen de twee elkaar dus nog beter leren kennen op huwelijksreis op Rhodos.

Daar kiezen ze alvast voor een avontuurlijke date in de bergen. In eerste instantie lijkt Fleur minder grote fan van het idee, maar met de hulp van Alexander probeert ze zich toch over die hoogtevrees te zetten. “Ze was er uiteindelijk heel vlot mee weg en dat was supermooi om te zien”, klinkt het bij Alexander. Maar daarna krijgt Fleur het toch moeilijk. “Ik heb de fout gemaakt van achter mij te kijken … en ja.” Hoe het uiteindelijk afloopt, zien we vanavond.

Blind Getrouwd is elke maandag om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...