‘Blind Getrouwd’: Hoe kijken Isabelle en Matthieu na één week naar hun huwelijk?

De koppels in Blind Getrouwd zijn nu één week getrouwd en beginnen na hun huwelijksreis bijna aan het echte leven. Het is dan ook het ideale moment om even terug te blikken. Relatietherapeute Sarah Hertens legt daarvoor Isabelle en Matthieu op de rooster en kijkt hoe ver zij al staan.

Ook dit seizoen hebben acht deelnemers zich in het bijzondere avontuur van Blind Getrouwd gestort. Zij trokken na een prachtig trouwfeest op huwelijksreis naar Rhodos. Daar zagen we zowel bij Emma en Emile als bij Jolien en Brecht een eerste moeilijk moment opduiken.

Friendzone?

Net als bij Fleur en Alexander zijn er ook bij Matthieu en Isabelle nog geen spanningen merkbaar. Zij lachen al enkele afleveringen lang veel af met elkaar en lijken zich heel goed te amuseren.

Ook voor hen is het na één week het moment om al even de balans op te maken. Daarvoor kunnen ze rekenen op experte Sarah Hertens. Zij is samen met seksuoloog Wim Slabbinck één dag naar Rhodos afgereisd om met de koppels te babbelen. Sarah Hertens wil van Matthieu en Isabelle vooral weten of ze al voorbij de beruchte friendzone zijn.

Isabelle

Zowel Isabelle als Matthieu verzekeren haar dat ze niet van plan zijn om eerst vrienden te worden en pas erna meer. “We proberen zowel het koppelachtige te doen, zodat dat achteraf niet raar wordt”, legt Isabelle uit. “Ik heb het dan over handjes vastpakken en touchy te doen.”

“Ik vind het heel tof om nu bij hem te zijn, en ik ben benieuwd wat er nog gaat komen. Maar vlinders zijn er wel nog ziet”, legt verder nog uit.

Blind Getrouwd is elke maandag om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...