‘Blind Getrouwd’: Koppels organiseren laatste date voor het beslissingsmoment

In Blind Getrouwd nadert voor de koppels het beslissingsmoment heel snel. Dan moeten Jolien & Brecht, Isabelle & Matthieu, Fleur & Alexander en Emma & Emile kiezen of ze met elkaar verder willen en dus getrouwd blijven. Om hun laatste twijfels weg te halen, gaan de vier koppels nog eens op een ultieme date. En daarna gaan ze opnieuw drie dagen apart wonen om goed na te denken.

Fleur & Alexander

Zelfs het meest rustige koppel van de vier begin de stress van het naderende beslissingsmoment te voelen. “Alexander en ik hadden besloten de laatste twee weken, net als onze eerste maand samen, ook heel zorgeloos aan te pakken met een we-zien-wel-wat-er-komt-mentaliteit. Maar eens je in die laatste week zit, begin je sowieso onbewust na te denken, en dat zag ik ook bij Alexander. We hebben allebei een slapeloze nacht gehad omdat je bezig bent met dat beslissingsmoment”, legt Fleur uit.

Om hun stress wat kwijt te raken, besluiten de twee zich volledig te laten gaan in een Rage Room waar ze alles kapot mogen maken.

Blind Getrouwd, Seizoen 8, Aflevering 10 op 13 november 2023 bij VTM. Op de foto: Alexander & Fleur

Jolien en Brecht

Bij Brecht en Jolien viel vorige week de eerste liefdesverklaring, dus zij lijken alleszins de grootste kanshebbers op goed nieuw op het beslissingsmoment. Hun laatste date daarvoor zit alvast propvol. Zo gaan ze wakeboarden en met de Vespa gaan rijden, gevolgd door een picknick vlak bij de plaats waar ze meer dan een maand geleden trouwden.

“Dat is de date die ik Jolien had voorgesteld in het fotoboek dat ik haar cadeau deed in het begin van ons avontuur. Ik dacht dat het onze eerste date zou zijn, maar het werd onze laatste”, zegt Brecht.

Isabelle en Matthieu

Kamperen is al enige tijd een gevoelig onderwerp bij Matthieu en Isabelle. Die eerste is er zwaar fan van, terwijl die tweede er geen ervaring mee heeft. Als gulden middenweg besluiten ze aan glamping te doen in Marche-en-Famenne.

Emma en Emile

Ook bij Emile en Emma loopt het al enige tijd stroef. Zij hopen daarom om het vuur dan toch nog naar boven te halen door tango te gaan dansen, toevallig een hobby die beiden delen.

Blind Getrouwd, Seizoen 8, Aflevering 10 op 13 november 2023 bij VTM. Op de foto: Emma en Emile

Blind Getrouwd is elke maandag om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...