Eerste liefdesverklaring valt in ‘Blind Getrouwd’

Binnen twee weken moeten de koppels in Blind Getrouwd laten weten of ze al dan niet verdergaan in hun huwelijk. Ondertussen wonen de duo’s al een tijdje samen en zorgt dat bij sommigen voor de nodige realitycheck. Toch is er veel hoop op een positieve uitkomst, want in de afgelopen aflevering viel de eerste liefdesverklaring.

Het trouwfeestde huwelijksreis in Rhodoshet samenwonen … De vier koppels in Blind Getrouwd hebben ondertussen al heel wat samen beleefd. Om even terug te blikken op dat alles zagen we vorige week hoe ze samen op koppelsweekend trokken. Ook deze week waren de koppels daar nog aanwezig, en daarbij zagen de kijkers al enkele verschillen.

Grote liefde

Terwijl het bij Isabelle en Matthieu tijdens de huwelijksreis goed leek te gaan, lijken de twee nu vast te zitten in de friendzone. Ook bij Emile en Emma lijkt het nog een verre weg te zijn naar een échte relatie. Dat bleek bij beiden ook opnieuw in de aflevering van gisteren.

Bij Alexander en Fleur lijkt het dan wel weer wat beter te gaan. De twee besloten al in het begin om het rustig aan te doen en dat lijkt hen op lange termijn te gaan helpen. Zij bouwen aan een sterke emotionele band om nadien de romantische connectie te laten voortvloeien.

Verliefd

Toch is er op dit moment één koppel dat er met kop en schouders bovenuit steekt. Hoewel het tijdens de huwelijksreis op Rhodos even leek mis te lopen door een miscommunicatie, staan Jolien en Brecht nu toch enorm sterk. Dat was ook te zien tijdens het koppelsweekend.

Ze deinsden er niet voor terug om aan elkaar toe te geven dat ze verliefd zijn en ook de affectie in het openbaar was duidelijk. “Ja, wij zijn verliefd”, vertelt het koppel. Alles lijkt dus in kannen en kruiken voor het koppel, al zijn er natuurlijk wel nog twee weken voor het grote beslissingsmoment.

Blind Getrouwd is elke maandag om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...